Vem har on knappen?

Vill bara dela med mig av en bild som fick mig att känna lycka, vilket var bra för mig idag, känner mig lite off, deppig, suck och stön. Vilket år som helst kommer jag kliva in i duschen och sen brukar jag känna mig lite mer uppåt. Får nog tvinga mig ut en stund idag.

Men den bild jag ville visa var för liten. Det är väl typiskt.

Tjing!

9 kommentarer på “Vem har on knappen?

  1. Inte känner man sej på toppen jämt… Igårkväll kände jag mej off… Men har haft full rulle m barnbarnet idag så det var bara å sätta på on-knappen 😁 Kramiz 🤗

    1. Sen eftermiddag handlade vi blommor, färska hallon och blåbär och en massa annat som hon inte får så ofta … någonsin på boendet, cocktailtomater, paprika osv. Boendet har inte tänkt så mycket på hur bra lättare råkost och redig gröt är för gamlas magar. Så vi släpar frukt o annat de sällan får. Efter det kände jag igen mig själv. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s