Törnrosa släng dig i väggen

587BA5FE-8201-4981-B53F-12935BD50EAB
Först sover jag igenom nattens regnande och åskande, det var rejält säger maken. Min mobil väcker mig på min absolut senaste förmiddagstid för medicinering 10.30.
Allt är segare än vanligt, dricker min kaffekopp och äter två smörgåsar, sen sov jag igen i soffan till fyratiden. Helt slocknad sa maken.

Ja, det är ju så min kropp beter sig då och då, det går inte att hålla sig vaken och att vakna är såå svårt. Nu har jag segat mig upp, borstat tänderna duschat och skulle lätt kunna somna om. Kan ju inte låta bli att undra vad detta är för något, det sömniga? Jag har haft det i många år och brukar tänka att jag inte ska klaga, det finns de som sover så här mest hela tiden, leva som en dö sill. Stackare, jag lider så med dem, när TV ibland visar inslag om deras liv.

Men jag ska åka ner till Ica på min scooter, Frasse ska med och maken. Han får gå in och handla, så stannar Frasse och jag utanför. Det ska bli så spännande men jag vill helst gräva ner mig i soffdynorna, det är så jobbigt när kroppen tar emot så förbenat mycket.

Fridens!

8 kommentarer på “Törnrosa släng dig i väggen

  1. Jobbigt att vara trött också. JR tog semester på min inrådan och har nog sovit mesta delen av dagen i vilstolen ute i trädgården. Han lider av att vara så trött ibland då han alltid vill ha något att göra. Jag lider inte det minsta. Är jag trött så sover jag bara./Kram PS. vad tror du om MP och om de kliver av regeringen?DS.

    1. Det vore en höjdare för vårt land, men samtidigt så är ju folk så konstiga här, så det skulle inte förvåna mig om det blir ett lyft för S Löfven statistiskt, han kommer trixa/fixa så de blir kvar på något vis lik förbenat.

  2. När det känns så är det i alla fall skönt att ingen tvingar upp dig i svinottan i alla fall 😉 Vår yngsta hund är lite för morgontidig för min smak men jag hoppas att det ordnar till sig!

    Ha det gott!

    1. Det är underbart att slippa grottkvarnen. Vi hade sån tur med Frasse, att han är morgontrött och tar det väldigt lugnt. Anders är mer morgonpigg helt naturligt och går ut med Frasse så där 9-10 tiden. Idag ska Frasse till tandläkaren kolla tänderna, jag tror han behöver få käften lite fixad. 🌷🤎🌷

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s