Sim Sala Bim

Som vi letade, i väskor, fickor, allt vändes ut och in. Jag fick böka med ny legitimation för min var borta, förmodade att maken som hämtar mina postpaket hade tappat det. Så igår när vi ska iväg och handla drar jag på mig en lite tjockare jacka, det blåste småkyligt.

Foto av Free Creative Stuff pu00e5 Pexels.com

Ni skulle sett min min och makens min när mitt leg ligger i fickan?! Jag begriper det inte, står där med plastbiten i handen, nämen … va, skrattar, undrar, har du lagt det i min ficka? Han nekar till det … men skulle jag inte ha hittar den som låg helt ensam i min ficka, i en jacka som jag har haft på mig. Ärligt talat begriper jag inte ett dugg av detta mysterium för den jackan använder jag höst och vår?

Så klipper jag itu den gamla legitimationen, så mycket besvär helt i onödan. Glad likväl över att ingen har snott den och använt den.

Igår jobbade maken hemifrån idag är han på arbetsplatsen och jag vaknar relativt pigg för att vara jag. Idag ska jag sätta ett bröd, tvätta och åka scooter med Frasse, känner mig som sagt skaplig, men efter duschen får vi se hur kaxig jag känner mig.

Nu är årstiden när måsar och tärnor flyger omkring i flockar och så de ”skrattar” de för liv och jag känner glädjen i fågelvärldens rutiner, inte bara mina egna. Snart har sommaren glidit över i höst och då tystnar måsarna och under en längre period senare syns de inte, tror de drar längre ut till havs.

I huvudet planeras en kombinerad surströmmings och kräftfest med våra ungar och barnbarn till helgen. Vädret ser ut att bli skapligt utesittarväder och jag längtar efter att få bjuda de små på barnvänlig surströmmingsklämma. Kan tänka mig deras äcklade miner av lukten haha!

Sen stannar vi på landet, nu ska värmepumpen installeras, sen kan värmeböljorna dallra bäst sjutton de vill i vårt land för det ingår AC i pumpen.

Tänkte en massa som jag skulle skriva om, men helt tomt i bollen. Jag får nog skaffa mig ett litet block att skriva upp sånt jag klurar på i vardagen, i livet som så.

Fridens

10 kommentarer på “Sim Sala Bim

 1. Som det kan gå! Vissa saker är borta för att sedan bara dyka upp. Hur det gick till får man inte alltid något svar på…
  Så trevligt att planera en fest med barn och barnbarn. Våra kommer till oss på lördag 😀

  Kram

 2. Jaa du, ibland dyker saker upp som man har letat ihjäl sig efter. Skönt att det fanns hemma ändå.

  Hu, kommer ihåg mammas surströmmingsluncher med väninnorna då vi ungar var i skolan. Hon hade vädrat ordentligt innan vi kom hem så där kände man inte stanken. …men när vi kom upp på övervåningen där våra rum på övervåningen. URK!!!!!

  1. Hahaha, minns lukten från barndomen … hur jag gick trapphuset upp och lukten blev starkare ju högre upp jag kom, vi bodde högst upp. Nu blev Ninas familj sjuk, som vanligt tänkte jag skriva, men du vet hur det är nu när skolan gick igång. Dans ungar och Emma har också varit hemma, förkylda. Men de startade lite före Ninas familj. Kram 🌹♥️🌹

  2. Min svägerskas barnbarn blev också snoriga direkt då de började efter semestern. Öroninflammation å grejer. Ganska typiskt .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s