Fri som en .. lycklig pensionär

Foto av Ronu00ea Ferreira pu00e5 Pexels.com

Igår stack jag och scootern till det nya biblioteket i vårt centrum, det var så underbart att ge sig iväg, sommardag med mild vind som smekte min kind. Jackan åkte av och där satt jag mycket imponerad av sensommarvärmen vi har bjudits på senaste veckorna.

Biblioteket har flyttat in i vårt statshus och öppnades innan coronan slog till, jag har längtat att åka dit och se hur det blev. Förr var jag en storkund, men sedan jag började hitta böcker i källarbokhyllan, köpa egna och får många av andra, har jag mer än jag kan läsa. Men vilket fint bibliotek med trevlig personal, en bok lånade jag, en med stickmönster. Sen drog jag ut igen och njöt av friheten, vädret, mot Ica, här skulle handlas middag.

Minns ni min i måndags första ”åka handla med scootern till Willys?” Jag skrattade gott när jag såg ny reklam på tv från just Willys och den var inspelad från min Willys. Man ser lite bort mot området jag bor i och på slutet av reklamen ser man en dam på en scooter åka iväg. Hahaha, jag lovar det är inte jag.

Imorgon jobbar maken hemifrån igen och jag ska kolla om Röda Korsets Kupan second hand har öppet. Samma med den affären som nyöppnade och stängdes i och med Coronan. Jag passar på att åka iväg när maken är hemma, då behöver inte Frasse vara ensam.

Tamme tusan är jag inte lycklig av min nya frihet. 🔆

3 kommentarer på “Fri som en .. lycklig pensionär

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s