Vem skyddar vem?

Upp till 07.00 ve och fasa, väckarklockan ringer …

Urinprov och dusch, snabbt i kläderna och iväg till labbet för att lämna de vanliga 3-månaders proverna. År ut och in samma anspänning för att lämna proverna, inte för själva blodproverna, utan för rädslan att de ska visa att njuren har fått problem.

Så när jag kommer hem vet jag precis hur det kommer bli. Frukost först, sen brukar jag somna helt konstigt sjukt trött.

Konstigt att sitta på labbet bland så där 11-12 personer och vara ensam med munskydd? Vad är det folk inte fattar? Om inte annat så skyddade jag de andra från min lättare förkylning och halsonda som jag tror hänger ihop med Afte som jag skrev om sist. Remiss har gått iväg så jag väntar … med fasa, jag är bland de ulkigaste personer jag känner, ärftligt släktdrag. Tänk de ska dra i min tunga för att se hur det ser ut längst bak. Hur sjutton ska de gå till? Ska de se något samtidigt som jag ulkar? Jag får ångest av sånt som ska in i munnen/tandläkaren, nja inte hela han, men händer och prylar, eller när läkaren tar en spatel och trycker ner tungan för att se i halsen, när jag skulle göra en undersökning med slang ner i tarmarna via mun. Men dra mig på en kärra, jag dog nästan ulkningsdöden.

7 kommentarer på “Vem skyddar vem?

  1. Ja, kan någon begripa varför alla ska börja jobba så tidigt. Det har jag aldrig fattat riktigt. Har gått halvsovande fram till eftermiddagen i hela mitt liv. 😀
    Fyfaderullan att öppna gapet för att någon ska bläddra runt med attiraljer som inte är normalt. Jag förstår min lilla Bamse fullt ut. Så liten han är så har han en bamse-högtalare i magen som morrar om jag ens försöker. 😉
    Kram på´re ❤

    1. Hahaha Bamse är kompis med mig. Att ett helt liv tvingas upp som kvällspigg är ett straff som heter duga. Sen dessa morgonpigga som hade en uppfattning att morgonstund har guld i mun och se på oss som är extrabra för vi är pigga på morgonen, som om de var bättre för att de var morgonpigga. Torrbollar, jag har mött folk som lagt sig nio varje kväll, medans respektive satt uppe ensam. Hur jäkla kul är dessa morgonpigga människor på det viset? Hur kul på fritiden har man med en som tacklar av några timmar efter middag? 😀🔆🌺

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s