Tomt och tråkigt idag

Skyddar mig ordentligt i affären.

Jämngrått med fint regn bjuds vi idag och jag muttrar för mig själv, blir ingen scootertur utan jag får gå runt huset med Frasse, huset är fem portar brett så det är ju en liten bit att gå, med betoning på liten.

Igår sa kroppen ”gå och lägg dig” men inte brydde sig knoppen om det, hon hade andra tankar att utföra. Så jag satte mig på scootern, mötte granne som vi pratade, väldigt länge. Sen åkte jag till Ica, på med munskydd vilket jag var ensam om. Tänker att de som bryr sig om sig själv och andra handlar tidigare och nu var det ”Vi som kommer från jobbet och tåget, som handlar.” Jag handlade inte allt, för jag hade glömt min stora braiga kasse hemma.

Så typiskt, hjärnan funkar inte som den ska när kroppen tramsar. Jag får inte plats med en Ica korg vid fötterna, så det fick bli en mindre pappkasse, jag kan ju inte åka runt med ben och fötter spretande ut, för att en Icakorg står där fötterna ska vara, men min mjuka fyrkantiga kasse funkar med både mat i och fötterna får plats. Å fy så tråkigt jag skriver idag, kassar och korgar, fötter som står ut.

Idag ska jag beställa en hjärtformad blomkrans till min morbrors begravning.

Resten av dagen tänker jag lyda min kropp idag, så vila och vila.

Urtråkigt inlägg.

Fridens på er alla!

10 kommentarer på “Tomt och tråkigt idag

  1. Inte alls tråkigt inlägg. Tror att de flesta av oss har jämt göra att hålla garden uppe. Att du skulle behöva ta till fötterna inne på ICA ger iaf mig en vansinnigt rolig bild över en sådan situation. Staplar med fint arrangerade varu -uppläggningar åker i golvet med brak och hur förbipasserande kastar sig in i gångarna för att inte bli överkörda. 😀 Kram ❤

    1. Hahaha det vore en syn det och så kunde jag spela senil och inte förstå vad jag ställer till med, backa bak i ännu en trave burkar denna gång med tomatsås som rullar med ett brak ut över en stor yta, folk som hoppar över rullande burkar och jag blir portad från Ica. 👏

  2. Inte alls något tråkigt inlägg utan en rapport från din vardag. Sådana platsar också i en blogg. Dessutom såg jag dig med spretande fötter vilket genererade ett leende så tråkigt nej, inte alls 😀

    Kram och god fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s