Rättvisans uppluckring

Läser att hovrätten sänkte straffet för invandraren som hade svenska flickans huvud i sin garderob, inlindat i folio med mördarens egna fingeravtryck. Tänk så rättssäkert vårt land har blivit? Vad har domstolar för agenda numera, vad är det som styr dem, har vi några lagar som fungerar, när det kommer till kriminellt invandrat folk?

Men detta går ju inte längre, de sprängfyller våra fängelser och mängder går fria i väntan på fängelsestraff, om de ens får ett straff, plus att vi bygger nytt fängelse för dessa invandrare. Det är banne mig bara kostnader för dessa människor, hur man än vänder sig. Vi måste ju få till folkräkningen som regeringen nu vill smita ifrån, så vi kan skicka hem de hundratusentals som lever i den grå zonen i vårt samhälle. Vad tror ni de lever av?

Varje dygn samma hemska upprepningar av mord, brand, våldtäkter, skjutningar, åldringsbrott, bomber. Detta har kommit med invandringen, de som säger annat har rosa glasögon eller ljuger. Jag fattar inte varför inget görs, var är alla riktiga insatser för att bevara freden, demokratin i vårt land? Finns det inte en enda kvinna eller man med råg i ryggen som vågar stå upp, ta fighten mot det totala fördärvet? Ta en massa beslut som fegisarna i regeringen och resten inte bryr sig om.

Orka läsa och ta in detta totala haveri dag ut och in. Men några vill ha det så här, för de är jävligt duktiga på att knipa käft och gärna kväsa oss, som inte orkar se skiten längre utan att det görs ett dugg.

8 kommentarer på “Rättvisans uppluckring

 1. Sven Melander brukar dyka upp då och då i mitt flöde, och det kan vara trevligt för han brukar slå huvet på spiken många gånger. Men… nu har han fallit i mina ögon. Han gjorde jämförelse med att vi inte ska bry oss om fjuttighetena som klansamhället som verkar vara en fjärt i rymden. Han tyckte att vi istället skulle rikta vår kritik emot bankerna och storfinansen och vara mer medvetna om hur stora bovar det finns där. (detta är en sammanfattning av vad jag kan erinra mig på ett ungefär)

  Nu vet jag inte vilket som är mest att förfasa sig över. För det är uppenbart att det finns en enorm skillnad i tänket hos oss medborgare. Är det avhuggna huvuden inlindade i folie eller är det sprängfyllda plånböcker som behöver ännu mer utrymme på arenan? Vi kan ju visserligen försöka oss på att slåss mot Goliat men vi kan f*n ta mig inte sätta tillbaka ett avhugget huvud.

  Vad och hur våra domare på högsta instans har innanför pannbenet vet vi inte. Möjligt att innanmätet legat för länge i marinad – väl omslutet av folie – av märket Goliat.

  1. Hahaha nu fick du mig att skratta åt eländet. Det är inte lätt att förstå hur andra tänker, typ Sven Melander.
   Ibland önskar jag starkt att jag var som de som aldrig reagerar, så vilsamt … med trycket i taket några gånger om dagen, när det då inte är för lågt, så kan jag tänka mig att jag ligger nära till hands för hjärnblödning.
   Men nu är det fredag och maken var nyss ner till Ica och handlade middag, skaldjur kom vi på skulle passa bra.
   Nyss gjorde jag grönsaksjuice i hopp om att kroppen får det den ev saknar, rödbeta, selleri, morötter, svartkål, citron, äpple spenat. Älskar att höra när det fräser ner i tillbringaren alla nyttigheter.

   Jag ska ta det lugnt i helgen, fick kortisongel mot Lichen i munnen, samtidigt som jag sprayar astmaspray = långtidsverkande kortison. Det ena ger det andra blev svamp i munnen, vilket är vanligt när man som mig har sänkt immunförsvar. Så nu tar jag medicin för att bli av med svampen, jädra rullande hamsterhjul. Samtidigt hade jag ett inbokat samtal med astma-kol sjuksköterskan idag, hon med sin kunskap insåg att jag skulle ha astmaspray som man inte andas in utan sprayar i en typ av tub som jag sen andas in det igenom. Rena raketforskningen … allt för att inte kortison ska fastna i mun/hals och skapa svamp.

   Nu längtar jag tills detta skov, vad det nu är går över. GötaPetter nu blev det utdrag ur min journal igen.
   Men ha det nu trevligt i helgen. Massa Kramar skickar jag! 🐕 👋🏻💛🧡💛

 2. Här i Frankrike skickar man ut 300 terrorister efter halshuggningen av läraren. Den största mosken i Pris stängs i sex månader. Jag kallar det en signal till alla idioter som inte har en fungerande hjärna.
  Det ska vara politiskt och religionsfritt i skolorna, basta.

  1. Verkligen, jag tänker att jag någon enda vecka skulle slippa höra så dumma saker från regeringen med polare. Det går aldrig åt rätt håll, för ingen tar viktiga beslut. Bedrövligt!

 3. Den svenska flatheten visar ännu en gång sitt fula ansikte. Blir man trött eller blir man trött. Självklart är det dags att ta krafttag i stället men den svenska mesigheten är skrämmande. Bra att man agerar i Frankrike och även i Danmark så är det tuffa tag som gäller. I Sverige ser man sällan några signaler…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s