Än lever kärringa

Hej, nu är jag piggare och äter mat igen efter några dygns sovande. Jag verkar inte ha Corona, utan är nog bara totalt slut i kroppen efter sista månadens görande. Jag är ännu svag i kroppen, tar det väldigt lugnt och kommer fortsätta med det. Jag har ju en skadad skör kropp, det är inget nytt, bara så att jag måste lyssna när den inte orkar och vila, sova vissa dagar. Det är inget nytt, men det som hände med ökad hjärtklappning under sista månaden, det var nytt för mig. Herre min gnu så det tar på den lilla kraft jag har i kroppen. Livet blir ett stort flåsande och inte mycket mer blir gjort än att ligga ner.

Ett nytt recept på en astmaspray triggade nog igång hjärtklappningen ännu mer, det hör till vissa astmasprayer. Allt blev fel, blev tårta på tårta, blev för mycket för min kropp. Allt med min morbrors död och begravning, stark känsla för att stötta hans fru och mamma som behöver sitt, snickare ut och in två gånger och elkillens besök, veterinärbesök, provtagning och besök hos njurläkare, öron näs o halsläkare, videomöte med astma/kol sköterskan och gynekologbesök, barnkalas. Det ser ju ut precis som ett vanligt liv, det går väl an om man är frisk. Jag är inte frisk och har klara begränsningar med vad kroppen orkar. Lyssnar jag dåligt brakar det ihop, jag måste lova mig att säga nej när jag känner att det inte fungerar.

Huvudsaken just nu är att det inte verkar vara Corona, jag har inte testats för det är så fullbokat på alla ställen, att de har lagt ner nytagning av prover, labben hinner inte med. Jag kommer inte gå någonstans i närmaste tiden och om jag framöver vistas med folk har jag nu även ett visir att ta till plus munskydd. Ja, jag är livrädd att hamna på sjukhus, avskyr att ligga där.

Jag vill tacka er alla för er omtanke om mig.

Fridens 🤎🌹🤎

16 kommentarer på “Än lever kärringa

  1. Test av en astmaspray som jag uppenbarligen inte behövdes gav mig sjuhelvetes puls och skakade pga adrenalinkicken. Inte att leka med. Asså, jag håller på med mycket med frisk kropp och jag blir lätt matt när jag läser din lista på hur allt har varit. Pyssla om sig 💕

    1. Ja, den var inte att leka med, men min astma/kol syrra pratade jag med igår och hon fixar ny sort utan det som triggar hjärtat. Kram ❤️🌹❤️

  2. Så skönt att du känner dig bättre men unna dig nu att ta det lugnt ett tag. Det har varit mycket för din del… Tyvärr har många mediciner biverkningar så det är ju skönt att du kan få testa en annan.

    Fortsatt krya på!

    1. Nu du blir det snigelfart för mig framöver, ungarna åker till mamma i helgen för hon fyller år. De kan sitta ute med tårta och skicka in ånnu en till mammas tanter och personalen. Jag har sagt till mamma att jag är förkyld, vill inte att hon ska oroa sig för mig. Hon vet redan att jag har fått ett måndagsexemplar av kropp detta liv. Så hon har oroat sig nog. 🌷

  3. Åh så skönt att du nu känner dig bättre, och att det inte var värre än det var. (Illa nog, säg) Visst kan man köra slut på sig ibland. Var nu rädd om dig framöver! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s