Helvettes jĂ€vlar 😄

Pratar med en slÀkting som fick besök av grannens femÄring. De dricker saft, Àter lussebullar och pratar om resan pojken gjort med sina förÀldrar pÄ ett fartyg frÄn Stockholm, det dÀr största som jag inte minns vad det heter.

DĂ€r hade grabben trĂ€ffat tvĂ„ andra pojkar som var roliga att leka med. ”Var kom de ifrĂ„n, frĂ„gar min slĂ€kting?” Det blev tyst ett lĂ„ngt tag ……….. frĂ„n helvette. Va, skrattar min slĂ€kting, frĂ„n helvette? Grabben funderar igen lĂ€nge och sĂ€ger: Nej frĂ„n jĂ€vlar. FrĂ„n jĂ€vlar? Nu skrattar de bĂ„da och nĂ€sta svar klurar ut att grabbarna kom frĂ„n GĂ€vle.

Är inte ungar underbara! Tycker den femĂ„ringens hjĂ€rnverksamhet var smart som fick tag i GĂ€vle till slut.

Nu bestÀmde jag mig för att ta tabletterna jag fick av lÀkaren pÄ hjÀrtakuten. Det kÀnns sÄ bra, i kroppen men jag Àr rÀdd att det inte Àr sant. SÄ jag ska Àta dem lÀngre och hoppas de fortsÀtter förbÀttra min kropp.

6 kommentarer pĂ„ “Helvettes jĂ€vlar 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s