Slå in paket rena slavgörat

Finns det något tråkigare än att slå in julklappar … speciellt när det är massor av mjuka paket till våra fem barnbarn. Ärligt talat har jag nog aldrig gillat att slå in paket, som yngre var jag rätt bra på paket, men det var som om jag tappade den kunskapen/lusten efter transplantationen. Nästan varje år efter -09 har maken fått ta över paketeringen, jag planerar och ser till att presenterna kommer hem, det har blivit mitt jobb. Men nyss slog jag in ena barnbarnets paket, jag fuskade, la både två och tre kläder i samma paket.

Jag min nöt lyckades beställa lite för mycket kläder åt småSkunkarna, jag berättade nog att H & M lurade mig tro att klädbeställningen var borta, vilket den inte var och då hade jag redan hunnit beställa en omgång till från ett annat klädföretag. Så i år blir det verkligen inte leksaker i paketen. Suck, vem minns inte de mjuka paket som barn jag fick, de la jag åt sidan och öppnade sist. Men jag har tidigare sett att våra barnbarn gillar att få kläder, så kanske de blir nöjda.

Nu ska jag fortsätta virka, just nu har jag fastnat med att virka grytlappar. Skönt att bara låta virknålen gå, har ju stickat så många sockor och tovade vantar att jag behövde göra något helt annat, kanske fixar jag några disktrasor också.

5 kommentarer på “Slå in paket rena slavgörat

  1. Vi har ju bara våra två ”ungar” som får nåt litet bara för att det ska finnas paket, så här blir det inte mycket inslagning. Malin brukar oftast ha köpt nåt familjespel så vi brukar spela spel och äta mat. Titta på Kalle (mest för att man ska) . Mysigt och stillsamt 🙂
    Virkningen har jag lagt undan för jag tröttnade så nu är det bara pärltavlor för hela slanten. Just nu gör jag en med tulpaner

    1. I år blir det ett möte med ungarnas familjer ute i Ninas trädgård, lite spritbefriad glögg, kaffe o saffransbullar blir det nog. Ungarna ska få tävla, sen blir det utbyte av julklappssäckar och var och en åker hem till sig. Konstigaste julen utan dem jag älskar mest, hela min familj.

    2. Ja denna jul blir ju annorlunda för många, men skönt ändå att ni kan träffas utomhus just på julafton en liten stund. Hoppas det är hyfsat väder då . Vi firar som vi brukar här hemma vi och ungarna om vi alla är friska. Emil har semester 3 veckor runt jul och Kalle hämtar honom eftersom Norrtäljebussen är proppfull med folk som ska fira jul i Roslagen troligen. Brukar vara så i alla fall. Vi har gott om plats här hemma och kan hålla bra avstånd. Så för vår del blir det som en vanlig jul.

  2. Det låter skönt att få umgås ”som folk” ett tag framöver. Maken har också långledigt fram över nyår och vi kommer åka ut till landet några dagar efter julafton. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s