Känner mig så liten, så liten

Cancer in situ på vulva.

Så korkad att jag kikade in på 1177 då jag igår och idag har tänkt så mycket på provsvaret från hudmottagningen, som ännu inte har kommit.

Allt liksom stannade upp som man hör folk säga. Jaha, så jävla klart. Allt jag ber om är bara att få vara. Men vissa av oss ska visst drabbas av allt. Det är immundämpande medicinen som talar. Jag vet inte vad som väntar.

Läste runt och vad jag förstår ska de skicka remiss till Karolinska direkt, där ska ljumskarna klämmas på, gynekologisk undersökning, någon slags röntgen. Men det lär väl inte hända ett skit, det är väl bara Covid-19 som gäller, tar alla resurser. Vad andra avdelningar gör som har det lugnt, fattar jag inte. De kan väl jobba på som vanligt, som jag tänker.

Äh, vi får väl se när provsvaret kommer i brev till mig, om de lyxar till det lite mer utförligt, informera med vad som ska hända eller räcker det så här?

I mig ekar en inre skakat röst, jaha jaha jaha! Men gyn var jag nyss på och där var allt ok, kanske ska de leta på annat vis?

Vart tar man vägen, skallen är väldigt orolig, tog 1,5 sömntablett. Mitt inre vill gråta, men det sitter fast. Bråkdelen av en frustrerad stund sänker jag garden. Sen kommer ilskan, så fan, om det inte är över nu när de har skrapat och fryst bort fläcken.

Nu blir det tröstätande av, så jag kan somna se.

Jag vill bara somna ifrån oron

30 kommentarer på “Känner mig så liten, så liten

 1. Jag har lärt mig den hårda vägen att ”Det man fruktar drar man till sig”. Det är bara dina tankar som kan skada dig! Fokusera i stället på ett provsvar som är positivt för dig. ❤

  1. Det värsta är nog just ens rädslor, fantasin lägger till när man inte har fakta på bordet. När jag dagen efter fick beskedet med posten så var där ju beskrivet så hjärnan inte behövde skrämma slag på mig. 🧡

 2. Det finns gott hopp! Jag fick en liknande diagnos på samma ställe för snart sex år sedan. Det var också ytligt och behandlades med cellgiftskrämer i tre veckor. Ingen behaglig behandling alls men det kunde varit mycket värre!

  Kram

  1. Aha, får se hur det blir för mig. Antar att de ska klämma på körtlarna i ljumsken, är det inget förstorat, så blir det väl inget mer. Om förstorat blir det väl biopsi, nä tvi vale … de ska inte hitta ett dugg. Gynundersökning ingår nog, kolla efter förändringar, men jag var ju nyss så där ska de väl inget hitta. Tack för att du berättade.
   Massa Kram så klart!
   Och en djurparad ♥️ 🦜🐩🐈‍⬛🐕🦥🐈🦚🦝🐇🕊🦃🐕‍🦺🐐🦌🦤🦦♥️

  2. Jag fick en remiss till Lund där det togs ett antal prover under lätt narkos. När de hade analyserats visade det sig att det var så ytligt att röntgen inte var aktuellt och inte heller operation. Min läkare berättade att det är inte alltid så lätt att operera i det området så finns det fungerande alternativ är det att föredra. Jag testade först ljusbehandling men det fungerade inte och därefter blev det cellgiftskräm.

   Tack och kram tillbaka ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s