Strimmor av blått

på himlen, strimmor av hopp om en nyans i gult, men nej, ingen sol.

Tänkte bara skriva några snabba rader, ska till fotvården snart och det ska bli både trevligt och skönt. Fotvårdaren och jag är vänner sedan många åt.

Min oro har lagt sig, har bestämt mig för att det inte kan/får vara något mer canceraktigt, så det så. Vill bara få den undersökningen avklarad, så att jag kan släppa den tråden som sakta rör sig i mina tankar.

Minns inte om jag sa att jag till slut valde att ta tabletterna jag fick från läkaren på hjärtakuten? De fungerar så galet bra, inget hysteriskt flåsande när jag duschar eller gör något fysiskt. Klart, jag har ingen kondis, så flåsa gör jag om jag tar i på det viset, men normalt. Så lycklig över betatabletterna.

Det mesta med julklappar är fixar, bara några till att slå in. Fick dotterns hjälp med att beställa sladdlösa hörlurar till maken, vi möts ju på julafton och byter julklappssäckar, då ligger makens paket i den kasse vi får av henne. Säckarna är ju till barnbarnens klappar, för oss vuxna behövs nog ingen stor säck till presenterna.

Strax efter kl 3 ska flygvapnet flyga över Stockholm som en julgran med SK60, hoppas jag hinner se det efter fotvården.

Fick ni också meddelande från staten MSB? Tänkte att de inte är vana vid digital teknik när de inte kunde lägga in en länk till sin informationssida. Klantigt tycker jag, så nu ska folk leta runt efter information i stället för att bara klicka in sig från en länk. Konstigt att de aldrig kan göra något hela vägen.

Foto av Mehmet Turgut Kirkgoz pu00e5 Pexels.com

11 kommentarer på “Strimmor av blått

 1. Ja jag får ringa mamma hela tiden och varna för hon verkar inte förstå att hon kan råka illa ut . Menjag tror det börjar sjunka in nu för nu ringer hon innan hon gör nåt och frågar och jag säger ajabaja inte klicka på länkar om du inte är helt säker på vad det är.

  1. Läste på lite efter Lottas kommentar om bedragare. Men det verkar inte som länken saknades pga bedragare. Rörigt som vanligt nu för tiden, inte tror jag det där lilla meddelandet kommer påverka en kotte. Det är ju samma som de mal på tv hela tiden. Inte vet jag vad de ska göra, tänker att det mesta är för sent från starten på denna pandemi, som de så starkt sa att vi inte skulle beröras av. Ingen insats eller koll på alla plan som kom med semestrande svenskar eller för den delen folk från resten av världen, bara stövlade in.

 2. Jag kommer inte ihåg vem som sa det eller vilken kanal, men Kalle hade hört samma förklaring. Men skitsamma, det där sms:et var fjantigt för hur många kommer att gå in på hemsidan och läsa? De som har skitit i alla restriktioner hela tiden skiter i detta också.

 3. Jag tyckte att deras meddelande var både uddlöst och pinsamt. Jag såg liknande meddelanden som Danmark och Finland skickat ut och vilken skillnad.

  Kram

 4. Kan bara hålla med föregående. Fick förstås också det där smset med icke fungerande länk. Tyckte det hela var smått fånigt. jag menar, med all information som strömmar ut i övermått. Faktum är att det blir för mycket av det goda. (Goda???)
  Och idioter finns det många av… tyvärr.
  Kram på dig från N i n a

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s