10 kommentarer på “GynAkuten

    1. Förmodar att de kommer skära ner en bit och ta bort djupare från venusberget där födelsemärket eller vad man ska kalla det satt. Det blir nog bra, bara svårt med den inre oron att det inte ska ta slut efter det. 💛🎄💛

    2. Låter läskigt och orättvist att en människa skall behöva bära så mycket…. Medicinen har ändå gått framåt med stormsteg under åren, så jag, som trots allt är en evig optimist, tror och hoppas på att allt går bra. Förstår dock din oro, men tänk inte för långt in i framtiden, en sak åt gången. Det finns väl en lika stor chans att det tar slut som att det inte skulle göra det?! Försök låta bli att gå händelserna i förväg, det hjälper ändå inte, varken till det sämre eller till det bättre…. Styrkekram!

  1. ❤️Försöker tänka att det tar slut när de har karvat bort lite till. Men nu oroar jag mig så för att de ska stänga ner all annan sjukvård än covid. Som de har gjort i Skåne, skulle inte förvåna mig. Kram ❤️🧑🏻‍🎄❤️

    1. Allt gick bra, jag blev penslad i tre olika vätskor förmodligen för att se om jag även hade någon förändring även i de intima delarna, men det såg bra ut både där o inuti. Men jag ligger tydligen i 3:dje stadiet av det de hittade i märket de tog bort, så jag ska vad jag förstår skäras i lite extra för säkerhets skull. Får väl ny kallelse i veckan hoppas jag, men rusken kanske finns att jag får vänta?
      Kram o God Jul! 🎄🧑🏻‍🎄🎄🎅🏻🎄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s