15 kommentarer på “Önskar er alla En God Jul 🎄🧑🏻‍🎄🎄🎅🏻🎄

  1. Oss går det ingen nöd på, träffa ungarna me barn den 24/12 en stund i dotterns trädgård, byte av julklappssäckar. Varmkorv och kaffe, lite tävlingslek för ungarna, sen hem. För första gången ensam på en julafton, när ungarna växte upp så var alla här. Jag hade bakat och lagat mat i flera dagar, på det viset ett julbord såg ut förr, inget saknades mer än köttbullar o revbensspjäll. Sånt hade inte vi till jul, så olika vad mat äter bortsätt från skinkan.
   Hoppas du får det trevligt, bor du kvar hos brodern?
   ❤️🧑🏻‍🎄❤️🎅🏻❤️🎄❤️

  2. Bra att du orkar hålla igång mellan varven. Och vistelsen hos mina anhöriga varade bara en vecka och det var i augusti efter operationen. 😀
   Julafton tillbringar jag ensam. Möjligtvis går upp en trappa till vän och granne, men det blir bara en kort visit med munskydd och visir. Hon är superkänslig iom sin lungcancer. Hon är också ensam pga pandemin.
   Brödet blev gott som jag bakade för någon timme sedan. Kom på att lite mer blandad kost är aktuellt så jag inte får skörbjugg. 😀
   Iofs går det att leva på bröd allena men det där med vitaminer och mineraler bör ju finnas med också. 😀
   Som du kanske begripit så är inte köksregionen min bästa plats i tillvaron. 🙂

  3. Var det så länge sedan, tyckte du pratade om att flytta dit? Åå fick hon lungcancer grannen, så tråkigt hoppas hon klarar av det. Jag väntar nu på bokning för att bli lite mer skuren i, var ju 3:dje stadiet cancer i födelsemärket. Så jag mår väl inte så där toppen, skallen snurrar mer än jag vill om tankar på cancern. Är den birta eller finns det mer djupare och hur länge dröjer det innan jag får komma dit igen? Kram ⭐️🎄⭐️

  4. Förstår din oro med cancern. Fy f*n vilket gissel detta är. Vet inte om jag tycker för mycket nu, men om forskningen på cancer kunde gå lika fort som med att hitta vaccin, Men det är klart… är ju inte samma sak förstås. Men önskan kvarstår likväl.
   Nej, jag förstod att det där med flytt var mera en flykt. Du vet det där med gröna ängar eller grannens gräs 😉 Börja om på nytt föreföll så enkelt men med facit så blir jag kvar vid min härd 😀
   Kram

  5. Var nog lika skönt det, svårt att bo för nära andra i långa loppet. Så tänker jag, som vill vara ensam, kan jag säga som har A … Cancer var jag så oförberedd på, de tog bort märket och sen skulle det vara bra, trodde jag. Med tur är det inte cancerceller längre ner. Värsta är detta väntande på att de ska höra av sig. Tror jag ringer o kollar imorgon få se vad som händer. 🧡⭐️🧡

 1. God go jul till er oxå. Ungen kommer hit, hennes bostadssituation har komplicerats så vi får se om jon flyttar in på riktigt ett tag. Både trevligt och lite skrämmande. 💕

  1. Aha, jag det blir både mys och en prövning. Då blir du inte ensam, det är aldrig fel att äta julmat tillsammans, öppna paket och äta knäck, akta plomberna. Kram❤️🧑🏻‍🎄❤️🎄❤️🌺❤️

 2. God jul till er också. Det enda Malin äter på julbordet är köttbullar så det har jag gjort och fryst in. Jag måste ha grisfötter och det är jag ensam om nu när mamma inte kommer på julen längre. Det ska bli solsken på julafton så då får ni en härlig vistelse i dotterns trädgård. Hälsa Dan så gott. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s