Idag bjuds ispussel đŸŠ‰

Har varit till Danderyd och opererat bort nÄgra cm extra dÀr födelsemÀrket med cancer satt tidigare, nu bara vÀnta pÄ biopsisvar. Vilken tur att jag fick samma lÀkare som förra gÄngen, sÄ mjuk och trevlig, skrattar sÄ gott nÀr vi skÀmtar.

TĂ€nk att hon kĂ€nde igen mig, jag satt dĂ€r i vĂ€ntrummet med munskyddet pĂ„ tillsammans med Ă€nnu en patient. NĂ€r lĂ€karen pekade pĂ„ mig att komma, svarade jag med att peka pĂ„ den andra kvinnan med munskydd och undra om hon var sĂ€ker pĂ„ att det var mig hon villa ha med sig. Hon ”kĂ€nde sĂ„ vĂ€l igen mig” sa hon, vilket inte jag gjorde med henne just dĂ„. Skrattande gick vi in i det lilla operationsrummet.

Snart ska maken Äka och handla fÀrdig mat, vi har Ànnu inte bestÀmt vad vi ska Àta. SjÀlv ska jag bara ta det lugn, har tagit Alvedon 665 som jag hade kvar, funkar nog bra nÀr bedövningen slÀpper.

Kram pĂ„ er 🩒

En kommentar pĂ„ “Idag bjuds ispussel đŸŠ‰

  1. SÄ skönt att ha den biten avklarad i alla fall. Nu hoppas jag att du inte behöver vÀnta sÄ lÀnge pÄ svaret. Just vÀntan kan i alla fall stressa mig men pÄ den punkten Àr vi alla olika.

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s