Det var det lilla 🌼 🐘 🌼

Så blev det vitt ute igen och snön yr lite till och från sedan igår, visst ser det kallt ut på bilden? Men bara några grader minus bjöd Bore på.

Jag vet inte vad jag har gjort senaste tiden, dagarna bara flyter ut och snabbt har veckorna hastat förbi. Stickar så klart, läser och löser korsord, sen det där joxet mellan, som inte går att smita ifrån, tvätt och plock.

Ännu håller jag på och byter bandage, det är ett hål (efter stygn) kvar som inte vill läka och imorse var det lite var just där. På med Alsolsprit, tvätta rent och så nytt bandage. Nej, jag har ännu inget provsvar fått, men är ju övertygad om att det inte är någon mer cancer där.

Förra helgen sjöng vi för sonen på hans födelsedag i mobilen, han vill inte firas på något vis, så vi får väl rätta oss efter det, fast jag tycker det är botten. Alla tillfällen att ses är värdefulla och ännu mer nu med Corona i hälarna. Fast sista födelsedagen ute för dotterns dotter var en regnig historia, men allt går utom små barn.

På fredag ska jag till frissan, klipp och sling med munskyddet på, min frissa har alltid munskydd. Sen i helgen får vi kanske besök av Frasses första ägare, vi tar en fika på baksidan av huset, med rätt avstånd mellan oss.

Dottern min fick fnatt när hon hörde att vi skulle träffa någon som kom från en annan del av vårt land. Hon överdriver så lätt och jag lovade att hålla två meters avstånd till besöket.

Läser på Fb njursida om alla som fått både första och andra vaccinsprutan, men Region Stockholm är ju sämst i klassen, de har inte ens börjat beta av de äldsta efter de äldre på boende och med hemtjänst. Jag ligger i fas två och känner irritation över att de banne mig inte kan organisera ett dugg. De påstod att vi hade så mycket unga människor i Stockholm, därför skulle vi få mindre vaccin. Så fan heller, vi får procentuellt så mycket vaccin som vi har gamlingar. Precis som alla andra regioner. Det ljugs om så mycket, bara de slipper stå ansvariga för ett dugg, alltid någon annans fel om inte annat. Allt för många politiker är bara bläk! Jag förstår att det blir problem när det inte kommer tillräckligt vaccin, men ljug inte om orsakerna.

Roligare än så här blir det inte idag, min hjärna är som en tom påse.

Kram på er alla. 🌷🐄🌷

5 kommentarer på “Det var det lilla 🌼 🐘 🌼

 1. Roligt att höra från dig. Jag har fått för mig att skriva och blogga har blivit lite trögt. Jag tittar in nästan varje dag för att få mig lite till livs, men många har liksom lagt ner. De är väl helt enkelt trött på denna isolering som omger dem i vardagen. Helt förståeligt. Är bara tacksam att jag har en blogg och några trogna följare/skrivare.
  ”Det är bara småbarn och tennsoldater som inte kan gå” 😀 Något jag fick mig upplyst om gång i tiden av en äldre herre.
  Jag delar din oro över att du inte får det att läka. Inte bra alls. Nu har det ju gått så lång tid. Eller hur?
  Vad gäller tomma påsar är det likadant här. Vi kan antingen blåsa upp oss och göra som när vi var barn. PANG. Eller också får vi fylla dem med något. Karameller t.ex. 😉
  Kram på´re ❤

  1. Hos mig är det trögt både här och på Fb, som om jag inte riktigt orkar samla ihop mig och skriva. Det får nog bli ett PANG av min tompåse. Känner samma som dig, är glad att ha det finns vänner här inne som tittar in fast jag har legat lågt.
   Men jag brukar ju komma igen rätt vad det är.
   BamseKram 🦉🐕🐈‍⬛🦒🐘🦓🦆🙈🙀🐓❤️ Min lilla djurparad 🥰

  1. Problemet är väl att region Stockholm inte verkar kunna sköta sin uppgift. Sen att vaccinet EU köpt inte levereras som det ska. Jag vet inte om resten av Europa får lika lite vaccin som oss, funderar på om vi blir lurade som i början när andra länder tog de pandemiskydd vi hade både beställt och betalt. Kanske förser sig andra och ”vi” är lika korkade som vanligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s