Äntligen, lägger ner oron

Nybakta Kubbar är aldrig fel.

Nu har jag fått möjlighet att boka in vaccindatum, det blir torsdag nästa vecka och som ni nog förstått är jag väldigt kluven. Säger Jaaa! och hoppar invärtes av lättnad efter att få tid till vaccineringen, samtidigt som jag känner en väldig skepticism. Om det var ett ”normalt” vaccin, skapat av en bit av viruset, hade jag nog aldrig haft funderingar. Men det nya som ska in och rota i kroppen på ett helt nytt vis, får mig att bli rädd. Inte rädd att dö i närtid, utan rädd för vad det eventuellt gör med folks kroppar i ett längre perspektiv. ”Går inte att byta rad, då försvinner både bakgrundsfärg och storleken på bokstäverna.” Det här fåniga tekniska ”möjligheterna” som inte fungerar när man inte fattar hur fan man får till det.” … Så här fortsätter jag utan radbyte, så vet ni varför. …. Jag har ännu inget hört från gyn om provsvar, har nu ringt upp och ska bli uppringd efter 13.15, efter 38 dagar borde väl provet vara klart? Ingen som helst ordning på sånt tydligen och såret är nästan läkt på sin 38:de dag. Det är ingen mer cancer på stället, det vet jag, men hur kan de låta bli att ta ansvar för den avslutande delen av ett ingrepp med provsvar? De kan väl för tusan låta en sköterska ringa upp när provsvaren är ok, eller hur svårt kan det vara att skicka ett brev med resultat när provsvaret, inget farligt är? Läkare behövs till de som verkligen får tunga besked, så låt övrig personal ta hand om bra provsvar. … Här hemma räknar vi dagarna till makens pension, med en glad förväntansfull stämning. Till påsk planerar vi ett första race till barnbarnen med påskägg och blommor till ungarna. Sen in till mamma med påskägg, blommor, tidningar och något extra gott på tallriken. Funderar på en smörgåstårta som hon kan bjuda sina vänner på och personalen. Jag får i nutid komma in till min mammas rum på besök, hon är fullvaccinerad, men vill inte riskera något. Så fort jag också är vaccinerad då ska hon få besök. Jag har en del att ta hand om, byta hennes gardiner, kolla i badrummets skåp, vad jag behöver fylla upp med. För plötsligt verkar ingen ha ansvar för sånt, i stort sätt bara invandrat folk plötsligt som jobbar där, de gör ett fint jobb med de äldre, men verkar inte förstå det här med kontakt med oss som ska köpa det som behövs. Eller informera om annat som är viktigt att veta som anhörig. Flera svenskar har slutat sista året och jag undrar hur de har det med den nya chefen? Hon är ingen favorit varken för anhöriga pratar för mig själv, eller de anställda. Är väl bäst med invandrat folk som man säkert kan hunsa runt med hur som helst. …. Nu kom posten med ett brev som upplyste om att provet var helt utan cancer, en långvarig kronisk inflammation i huden. Va, i huden? Jag fattar inte det provsvaret, vad betyder det? Jag har väl inflammation i hela kroppen det visar andra provsvar, men inte trodde jag de skulle se det av det provet. Men nu är detta avslutat för min del och tack gode gnu att jag slank ur det så pass lätt, cancern menar jag. 🍾🍬🎂🥂🍹🍻🍸🍼🫖🍿🍩☕️☕️☕️🥛🍷🤸‍♂️🏆🥇🧹🎈🎊💌 Hurra för livet! … 🎈Kram på er alla!

9 kommentarer på “Äntligen, lägger ner oron

 1. Ja det är många tankar om detta vaccin, men ändå, jag tror på det i långa loppet. Tänk att få krama om lilla mor, eller bara få ha kontakt med att stryka handen på ryggen eller hålla hand. Saknar detta med kroppskontakt så in i bänken, Igår hängde Eva jackan över sitt huvud och sträckte ut armarna så vi fick kraaaaaaaaaaaaamas 😀 ♥ Härligt att det inte var cancer!! Inflammation kan stöka rejält i systemet.

  Om du testar Shift och Enter så kanske det funkar? Då är man kvar i samma block men ändå får nytt stycke. Kramen!

 2. Oj, så skönt att provsvaret var positivt!
  Om du vill byta rad/stycke med bibehållen formatering kan du pröva med Skift-Enter. (Enter skapar ett nytt block utan formatering har jag förstått.)

 3. Låter positivt det mesta och bekymret om vaccinets vara eller inte är i denna dag som är, enda tillgången på skydd. Hörde i veckan att i Brasilien dog 20 tusen på en vecka. Ruskiga siffror även om man ser på helheten av capita.
  Det där såret du haft, och som nu har läkt, är den bästa nyheten för mig. Det har bekymrat mig.
  Glad att du är en glad en idag 😀 ❤

  1. Nu andra dygnet utan brett plåster, bara underbyxa och det ser ännu torrt ut. Tack o lov höll på att få fnatt på detta tvättande och bytande av sterila självhäftande förband. Brasilien skrämmer mig verkligen och så står svenskt folk i stan och protesterar, smittan finns inte … idiotin är utbredd numera. 🌷🎈🌷

 4. Grattis till det härliga och positiva beskedet! Så skönt dessutom att det snart är dags för vaccin.
  Själv tänker jag inte ta Astra Zenecas eftersom jag har haft en ytlig blodpropp så jag hoppas på att det finns något annat när det är min tur. Om inte så får jag vänta.

  Ha en härlig lördagskväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s