Fyller i fyller ej âœđŸ»

TÀnker att jag ska skriva en dag nÀr jag mÄr bra, men gÄrdagen med lite bÀttre kraft i kroppen, blev ett dyk i alla mina garner. HÄller Ànnu pÄ med sortering i nyuppsatta hyllor till lÄdorna garnet förvaras i. Rensar ut till dagis i omgivningen, men det gÄr sÄ lÄngsamt. Orken Àr inte mycket att hurra för.

SÄ gryr Ànnu en dag med tveksamt vÀder och jag vaknar med denna förbenade huvudvÀrk och nÀstÀppa igen, börjar tappa dagarna pÄ hur lÀnge jag har hÄllit pÄ. Mina tankar gÄr lite spretigt, antingen fick jag inga antikroppar nog av vaccinet, vilket de konstaterat att vi transplanterade pÄ grund av medicinen inte alltid fÄr. Sen trasslade livet till sig, nÀr jag hÀmtar 6-Äringen i skolan och har picknick, samma dag som hans pappa tappar lukt och smaksinnet och Äker ivÀg och tar Covidprov. Jo, han hade Covid och senare togs prov pÄ ungarna som pigga till tusen, lite snoriga och hostiga ocksÄ hade Covid. AssÄ hur jÀvligt osannolik Àr det inte att jag hÀmtar ungen pÄ elscootern och picknickar första gÄngen pÄ över ett Är och samma dag fÄr sonen med familj Covid? Jag har inte gjort nÄgot med ungarna eller haft dem nÀra pÄ all denna tid.

SÄ antingen blev jag smittad pga för lite antikroppar av vaccinet eller sÄ har jag biverkan frÄn vaccinet? Men oavsett, hur lÄng tid ska det hÄlla pÄ sÄ hÀr? Jo, sÄ Àr det ju med min kropp, att den inte kan avsluta förkylningar och annat pÄ den normala tid som andra lider sig igenom, hÀr tar det evig tid att bli frisk.

Idag ska maken och jag köpa 🍰 ☕ tĂ„rta till kaffet. Jag fyller 67-Ă„r idag och jag kan omöjligt fatta att det Ă€r mig det handlar om, inte sjutton kan jag vara 67? Vi ska ha kalaset senare i maj pga just Coviden, sĂ„ att alla Ă€r friska., om nu vĂ€dret inte Ă€r helt hopplöst. De dĂ€r 70-taggarna Ă€r ju sĂ„ lĂ„ngt ifrĂ„n min Ă„lder … not. AssĂ„ jag kan inte sĂ€tta ord pĂ„ kĂ€nslan, fattar inte att jag lever överhuvudtaget.

Nu ger jag mig för idag. đŸŠ€

14 kommentarer pĂ„ “Fyller i fyller ej âœđŸ»

 1. Ett stort grattis pÄ din dag! Klart att ni ska fira med tÄrta och sedan blir det bra med kalaset lite lÀngre fram.
  Ja, det var maximal otur med barnbarnet. Kan du ha fÄtt nÄgon lÀttare slÀng? Kanske har du antikroppar men inte tillrÀckligt? Vev vet och svaret blir vÀl ingen som vanligt.

  Ha en fin födelsedag!

 2. Grattis! đŸŒș

  Vore kanske idé att göra ett covid-test om du inte redan gjort det? Enligt vad jag lÀst Àr vi inte 100 % skyddade av vaccinet.

 3. Ser de att jag har det fast jag har fÄtt tvÄ sprutor? Idag Àr det vÀrre, har sovit sedan tidigt igÄr nu Àr kl över ett, Àter lite o dricker sen sova igen.

 4. Hej VĂ€nnen och grattis i efterskott, Ă€ven om det svider med att vara minus 70 😉

  Tycker inte om att du mĂ„r dĂ„ligt och ber dig att inte vĂ€nta för lĂ€nge med nĂ„gon form av undersökning. Den tid vi lever i just nu Ă€r alldeles för bedrĂ€glig. Ett praktexempel Ă€r just att dina barn och smĂ„kottarna har covid – NU. Ni alla har ju varit sĂ„Ă„Ă„Ă„ försiktiga och den lĂ€ngtan du kĂ€nt och hoppats pĂ„ slĂ„s ut av det förbannade coviden. Skit!

  Kram <

  1. Jag har bokat covidtest imorgon, lika bra att kollas upp. Idag har jag mĂ„tt riktigt bra och fĂ„tt lite normalt gjort hĂ€r hemma. 💛🩜💛

 5. Ja, skit Àr det. Jag har sovit mycket, framförallt har jag fÄtt migrÀnflimmer och huvudvÀrk i flera omgÄngar de senaste dagarna, mycket mÀrkligt och sÄ min konstiga nÀstÀppa frÄn och till. Lite feber hade jag i början, omkring 38 grader. Men hoppas idag och framöver kÀnna mig lite bÀttre för var dag. KÀnns som hjÀrnan Àr överhettad, jag borde sitta pÄ en öde ö utan intryck frÄn annat Àn det naturen bjuder.
  Hoppas du har det kanon i nya boendet. Vi skulle Ă„kt till landet, men blir nog hemma nĂ„gra dagar till, har ju tandlĂ€karbesöket pĂ„ tisdag. Är nog bĂ€ttre att Ă„ka ut efter besöket, det blir vĂ€l till att bita i geggan, för en utprovning till en ny krona. Tusenlapparna flyger ivĂ€g.
  Kram 💛🩱💛

 6. Uj, jag har inte lĂ€st pĂ„ lÀÀÀÀnge…. skyller pĂ„ ögonen 🙂 Men ber att fĂ„ gratulera sĂ„ hĂ€r i efterskott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s