Fyller i fyller ej ✍🏻

Tänker att jag ska skriva en dag när jag mår bra, men gårdagen med lite bättre kraft i kroppen, blev ett dyk i alla mina garner. Håller ännu på med sortering i nyuppsatta hyllor till lådorna garnet förvaras i. Rensar ut till dagis i omgivningen, men det går så långsamt. Orken är inte mycket att hurra för.

Så gryr ännu en dag med tveksamt väder och jag vaknar med denna förbenade huvudvärk och nästäppa igen, börjar tappa dagarna på hur länge jag har hållit på. Mina tankar går lite spretigt, antingen fick jag inga antikroppar nog av vaccinet, vilket de konstaterat att vi transplanterade på grund av medicinen inte alltid får. Sen trasslade livet till sig, när jag hämtar 6-åringen i skolan och har picknick, samma dag som hans pappa tappar lukt och smaksinnet och åker iväg och tar Covidprov. Jo, han hade Covid och senare togs prov på ungarna som pigga till tusen, lite snoriga och hostiga också hade Covid. Asså hur jävligt osannolik är det inte att jag hämtar ungen på elscootern och picknickar första gången på över ett år och samma dag får sonen med familj Covid? Jag har inte gjort något med ungarna eller haft dem nära på all denna tid.

Så antingen blev jag smittad pga för lite antikroppar av vaccinet eller så har jag biverkan från vaccinet? Men oavsett, hur lång tid ska det hålla på så här? Jo, så är det ju med min kropp, att den inte kan avsluta förkylningar och annat på den normala tid som andra lider sig igenom, här tar det evig tid att bli frisk.

Idag ska maken och jag köpa 🍰 ☕️ tårta till kaffet. Jag fyller 67-år idag och jag kan omöjligt fatta att det är mig det handlar om, inte sjutton kan jag vara 67? Vi ska ha kalaset senare i maj pga just Coviden, så att alla är friska., om nu vädret inte är helt hopplöst. De där 70-taggarna är ju så långt ifrån min ålder … not. Asså jag kan inte sätta ord på känslan, fattar inte att jag lever överhuvudtaget.

Nu ger jag mig för idag. 🦤

14 kommentarer på “Fyller i fyller ej ✍🏻

 1. Ett stort grattis på din dag! Klart att ni ska fira med tårta och sedan blir det bra med kalaset lite längre fram.
  Ja, det var maximal otur med barnbarnet. Kan du ha fått någon lättare släng? Kanske har du antikroppar men inte tillräckligt? Vev vet och svaret blir väl ingen som vanligt.

  Ha en fin födelsedag!

 2. Grattis! 🌺

  Vore kanske idé att göra ett covid-test om du inte redan gjort det? Enligt vad jag läst är vi inte 100 % skyddade av vaccinet.

 3. Ser de att jag har det fast jag har fått två sprutor? Idag är det värre, har sovit sedan tidigt igår nu är kl över ett, äter lite o dricker sen sova igen.

 4. Hej Vännen och grattis i efterskott, även om det svider med att vara minus 70 😉

  Tycker inte om att du mår dåligt och ber dig att inte vänta för länge med någon form av undersökning. Den tid vi lever i just nu är alldeles för bedräglig. Ett praktexempel är just att dina barn och småkottarna har covid – NU. Ni alla har ju varit såååå försiktiga och den längtan du känt och hoppats på slås ut av det förbannade coviden. Skit!

  Kram <

  1. Jag har bokat covidtest imorgon, lika bra att kollas upp. Idag har jag mått riktigt bra och fått lite normalt gjort här hemma. 💛🦜💛

 5. Ja, skit är det. Jag har sovit mycket, framförallt har jag fått migränflimmer och huvudvärk i flera omgångar de senaste dagarna, mycket märkligt och så min konstiga nästäppa från och till. Lite feber hade jag i början, omkring 38 grader. Men hoppas idag och framöver känna mig lite bättre för var dag. Känns som hjärnan är överhettad, jag borde sitta på en öde ö utan intryck från annat än det naturen bjuder.
  Hoppas du har det kanon i nya boendet. Vi skulle åkt till landet, men blir nog hemma några dagar till, har ju tandläkarbesöket på tisdag. Är nog bättre att åka ut efter besöket, det blir väl till att bita i geggan, för en utprovning till en ny krona. Tusenlapparna flyger iväg.
  Kram 💛🦢💛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s