Jaha, avigt vĂ€rre đŸ™ŠđŸ™ˆ

PĂ„ vĂ€g till mamma med allt möjligt inser jag plötsligt att min klĂ€nning sitter bak och fram … och jag som nyss var in pĂ„ Ica och handlade till just mamma, med den klĂ€nningen. Suck, hĂ€nder sĂ„nt hĂ€r bara mig? Konstaterade att jag inte klarade av att vĂ€nda pĂ„ den i bilen, sĂ„ jag fick vĂ€nta till jag kom till mammas boende.

Dörren pĂ„ boendet öppnas av en av de invandrade kvinnorna och jag skrattar gott och berĂ€ttar att min klĂ€nning sitter bak och fram. Vi skrattar tillsammans och dĂ„ berĂ€ttar hon för mig ”att besöka bekanta till henne med för djup urringning gĂ„r inte, sĂ„ hon brukar göra just som mig, sĂ€tta klĂ€nningen bak och fram.” SĂ„ vi skrattar tillsammans i korridoren.

SĂ„ hemma i stan nĂ„gra intensiva dagar, maken ska fĂ„ dragkroken till bilen tidigt imorgon och tĂ€nk att jag pĂ„ bara en vecka fick tid till ”tungan” pĂ„ öron-nĂ€s och hals imorgon eftermiddag. Jag kan dĂ„ inte klaga pĂ„ mina möten med sjukvĂ„rden. Men jag ska villigt erkĂ€nna att jag Ă€r rĂ€dd för den lilla löjliga operationen av tungan. Inte för operationen som sĂ„ utan stĂ€llet … jag som ulkar sĂ„ lĂ€tt. Tvi vale om de drar för hĂ„rt i tungan, eller om det blöder sĂ„ det rinner ner i halsen. Tvi vale. Rapport kommer,

Sen pĂ„ tisdag har vi veterinĂ€rtid till Frasse som har haft ”snoppedropp” lite för lĂ€nge och behöver nog nĂ„gon medicin, passa pĂ„ och vĂ€ga honom ocksĂ„. Han har nog gĂ„tt ner lite i vikt, det Ă€r bara bra, önskar att jag kunde sĂ€ga detsamma.

Inte nog med det, sen fotvÄrden för min del.

Fridens 🐝

3 kommentarer pĂ„ “Jaha, avigt vĂ€rre đŸ™ŠđŸ™ˆ

  1. Du Àr i gott sÀllskap kan jag sÀga! Jag kom till skolan med en blus ut och in men mÀrkte det först efter tvÄ lektioner. Tack och lov sÄ ingen nÄgot eller sÄ ville de inget sÀga.
    HÄller en tumme för bÄde dig och Frasse!

    Kram

    1. Hahaha underbart, skönt att inte vara ensam. Jag tĂ€nker pĂ„ min klĂ€nning dĂ€r urringningen var bak och mer Ă„t bĂ„tlinning fram. MĂ„ste ha sett konstigt ut pĂ„ en lagom tjock tant med den dĂ€r bumpen i nacken sĂ„ synlig, usch för den synen. 🙈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s