Snigelns fart 🐌

Maken stack iväg med en lång lista av göranden, på vägen hit igen så hämtar han upp min T, det var ju så länge sedan han var med oss. T har fyllt 12-år och det var med stor kärlek i hjärtat jag hörde att han ville komma till oss själv några dagar. Resten av sonens familj kommer ju på torsdag.

Så jag som inte gillar värme har ju fått så det räcker, igår 32 och just nu bara 26 grader. Halleluja för vår AC denna sommar.

Så fort maken åkte iväg fick jag fart, överdriver lite när det gäller farten, men tog fram dammsugaren den utan sladd och blev överraska över vilket vanedjur jag är. Varje gång jag gick lite längre bort med dammsugaren letade jag efter sladden, försökte liksom dra den med mig, famlande i luften efter något som inte fanns, mer än som en reflexrörelse. Knöt ihop soporna och ställde dem utanför dörren, torkade ur själva sopskåpet, där blir det så skräpigt och maken ser inte just det stället.

Snart kommer de hem och det ska bli kul att vara ensam med T och prata var inte igår precis.

Är sent ute men har nu efter samtal med A duschat av mig och ska äta lite lunch kl 15.00 Ingen som helst ordning på mig.

Fridens 🔆😎🔆

2 kommentarer på “Snigelns fart 🐌

  1. Så härligt med finbesök av T! Barnbarnen blir man liksom genuint glada av. När det gäller sådan värme kan man inte begära för mycket fart tycker jag utan vissa saker får vänta till svalare tider. Just nu har vi sådana här så därför kom jag inte undan dammsugningen i dag. Hälften klart och andra halvan tar vi nog i morgon. Får väl se…

    Kram och ha det gott!

    1. Idag har vi haft det svalare, men jag har inte gjort så mycket, det är maken och faktiskt lite hjälp från vårt barnbarn som har blivit gjort. Snart ska matjestårtan göras så den guckar ihop sig till imorgon. Sen kommer jag att plocka fram allt som ska dukas fram till lunchen imorgon, bestick, tårtspade, glas, du vet allt som ska användas.
      Önskar dig och de dina en trevlig midsommar! 🌼🌸🌤💚💙

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s