Snigelns fart 🐌

Maken stack ivÀg med en lÄng lista av göranden, pÄ vÀgen hit igen sÄ hÀmtar han upp min T, det var ju sÄ lÀnge sedan han var med oss. T har fyllt 12-Är och det var med stor kÀrlek i hjÀrtat jag hörde att han ville komma till oss sjÀlv nÄgra dagar. Resten av sonens familj kommer ju pÄ torsdag.

SÄ jag som inte gillar vÀrme har ju fÄtt sÄ det rÀcker, igÄr 32 och just nu bara 26 grader. Halleluja för vÄr AC denna sommar.

SÄ fort maken Äkte ivÀg fick jag fart, överdriver lite nÀr det gÀller farten, men tog fram dammsugaren den utan sladd och blev överraska över vilket vanedjur jag Àr. Varje gÄng jag gick lite lÀngre bort med dammsugaren letade jag efter sladden, försökte liksom dra den med mig, famlande i luften efter nÄgot som inte fanns, mer Àn som en reflexrörelse. Knöt ihop soporna och stÀllde dem utanför dörren, torkade ur sjÀlva sopskÄpet, dÀr blir det sÄ skrÀpigt och maken ser inte just det stÀllet.

Snart kommer de hem och det ska bli kul att vara ensam med T och prata var inte igÄr precis.

Är sent ute men har nu efter samtal med A duschat av mig och ska Ă€ta lite lunch kl 15.00 Ingen som helst ordning pĂ„ mig.

Fridens 🔆😎🔆

2 kommentarer pĂ„ “Snigelns fart 🐌

  1. SĂ„ hĂ€rligt med finbesök av T! Barnbarnen blir man liksom genuint glada av. NĂ€r det gĂ€ller sĂ„dan vĂ€rme kan man inte begĂ€ra för mycket fart tycker jag utan vissa saker fĂ„r vĂ€nta till svalare tider. Just nu har vi sĂ„dana hĂ€r sĂ„ dĂ€rför kom jag inte undan dammsugningen i dag. HĂ€lften klart och andra halvan tar vi nog i morgon. FĂ„r vĂ€l se…

    Kram och ha det gott!

    1. Idag har vi haft det svalare, men jag har inte gjort sÄ mycket, det Àr maken och faktiskt lite hjÀlp frÄn vÄrt barnbarn som har blivit gjort. Snart ska matjestÄrtan göras sÄ den guckar ihop sig till imorgon. Sen kommer jag att plocka fram allt som ska dukas fram till lunchen imorgon, bestick, tÄrtspade, glas, du vet allt som ska anvÀndas.
      Önskar dig och de dina en trevlig midsommar! đŸŒŒđŸŒžđŸŒ€đŸ’šđŸ’™

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s