Slänger in några rader ⛱ ⛵️ ⛱

Retar mig på alla förbenade förpackningar där det står ”Öppna här”. Kyss mig där bak! Inte går det att dela dessa två plastflikar, de sitter som limmade och saxen åker fram. Undrar hur ofta jag står där och svär över dessa idiotiska förpackningar? Klipper, hackar och skär mig fram för att nå innehållet.

Överhuvudtaget livets jävligheter för mig, är också en halv böj ner mot golvet, det är där allt hamnar, som jag tappar. Böjer överkroppen ner mot golvet för att plocka upp något och får åka samma karusell som när jag reser mig upp från sittande. Tjoho yrseln bjuder upp till dans!Blodet fastnar i knävecken och överkroppen får klara sig bäst sjutton den kan. Brukar inte bli så bra, jag stapplar fram till närmsta stol böjd som en ostkrok, eller en variant av ringaren i NotreDame. Jag är så glad att våra barnbarn har blivit lite äldre, att krypa runt på golvet är inget för mig i nutid. Kommer jag ner kommer jag nästan inte upp.

Kroppen börjar bli nött, fingrarna fumlar, prylar slinker så lätt ur handen, mattkanten har plötsligt blivit något att snava på, minnet sviker, orden flyger runt får inte alltid tag i dem, jag letar ständigt efter saker … samtidigt hittar jag annat och glömmer det jag egentligen letade efter. Reser mig och går några steg, stannar upp och funderar vart jag är på väg? Går tillbaka i hopp om att syftet med promenaden ska dyka upp. Många frågetecken blir det varje dag?????

Ute är det över 31 grader och det straffar sig, blir till att sitta inne och krama vår AC. Nej, jag mår verkligen inte bra av värme, längtar till 18 grader, gärna lägre för då mår jag bra jämfört med detta. Hallå där värmegalningar, avrättning av mig är inte tillåtet i vårt land, fast det verkar så dygnet runt, avrättningar är det nya vi. Eller åtminstone re ger ing ens, så här vill de ha det, allt för makten. Makten att göra inte ett skvatt.

Varje morgon läser jag hur många som har gått åt under natten, knivade, skjutna, misshandlade … tänker på uppväxten i vårt då lugna land, när ett mord kunde hålla oss alla upptagna en hel sommar. När jag förr läste om dessa barbariska länder där inbördeskrig, terrorister och rövarband ständigt tog livet av sin/andras befolkning av religiösa skäl eller dikatoriska klanledare med hjärnor av ärtstorlek som ständigt höll/håller igång krig och terror mot sin/andras befolkning. Det var otäckt att läsa om och hur ofta tackade jag inte för att vara född i vårt trygga, vettiga land.

Arma människor att ha det så, nu har S Mp C V och L bjudit in klanhövdingarna med ärthjärnor och deras söner, familjer. Så nu läser jag inte längre dessa hemska nyheter från andra länder, nu har vi alla dem runt knuten.

Nu har halva dagen gått och jag måste ta mig upp … jag går mest i baktakt nu för tiden, det får vara så när det passar mig. Läser man till 03 på nätterna, så blir det tung sömn till framåt tio tiden, frukost/lunch, läsa på nääätet, skriva lite, då blir det dusch vid ett tiden.

13 kommentarer på “Slänger in några rader ⛱ ⛵️ ⛱

 1. Jag har förklarat krig mot dessa förpackningar och det är kniven som gäller. Snabba hugg och så ritsch. Suck vad ska man säga om Sveriges regering? De verkar sitta på händerna hela tiden och bara skylla på tidigare regeringar. Lite unket tycker jag då de haft sju år på sig att förbättra situationen. Orkar snart inte höra på deras skitprat.
  Snart har vi pool hoppas jag och då blir det mer än dusch för oss./Kram

  1. Gissa om inte vi är trötta på allt tomt prat. Pool, det låter som en perfekt sak att ha i er trädgård. Just nu har vi sonens 3 barn här över helgen, maken och ungarna är till affären och handlar, ungarna har fått bestämma själva vad vi ska ha på spett som ska grillas till middag. Tänkte att de kan hjälpa till att skära lagomma bitar och sen trä på spetten, så smakar allt så gott när de själva har fixat det hela. Efter handlandet sticker de och badar, jag stannar hemma, tänker göra en sorts ljusa chokladbollar som ska doppas i choklad. Vanliga neg … chokladbollar får de göra och rulla senare under dagen. Det ska vara mys och gott när man är hos oss, de har längtat så efter att sova över, var ju så länge sedan, jäkla pandemi säger både vi och ungarna. Ta ett dopp i poolen för mig också, jag är en riktig badkruka nu för tiden. Igår hade vi hetare väder än ni, fick ni mycket regn eller svepte det bara förbi? Här är redan snustorrt, gräsmattan börjar se tråkig ut, men vi snålar ned vårt gemensamma sommarvatten. Vår brunn verkar alltid vara full tack o lov.
   Kram på er 🍓💛🍓

  2. Vi har inte fått en droppe här sedan i början av juni. +32 igår och idag en grad varmare. Tvätten är torr efter en timme ute.
   N-bollar är gott.
   Än är det ett tag till badbart här. Ser mer ut som en sandlåda. Men kanske kan vi börja med sargen om någon dag.
   Glad att vi har ac nu för det var +23 igår kväll vid elva. Men våra små ödlor trivs och det är bra för de äter alla spindlar. /Kram från oss ⛱

 2. Tyvärr har våld, gängkriminalitet och skjutningar blivit rena vardagsmaten här och det är verkligen en sorglig utveckling. Regeringen verkar tämligen handlingsförlamad så någon förbättring är nog inte att vänta. Ärligt talat så kan jag tycka att man borde ha förverkat sin rätt att befinna sig i Sverige när man ägnar sig åt den sortens aktiviteter men här är det bara silkesvantar och svängdörrar som gäller.

  1. Kan bara hålla med, ut med de som beter sig, så fungerar det i de flesta normala länder, de tar ifrån dem medborgarskapet, vilket är en självklarhet. Måste ju få EU att sluta släta över alla problem invandringen har skapat i Europa. Ska all världens fattiga välla in kommer till slut hela EU:s länder bli lika fattiga och stora kriminella kalifat som det de kom ifrån. Det det många försöker fly ifrån. Men jag undrar om inte vår regering är den sämsta tänkbara för vilket land som helst. Undrar hur långt de tänker låta allt gå? Antar att en stor del av befolkningen är aningslösa, korkade, indoktrinerade … välj det som passar. IQ badboll verkar många leva med 🙈 🙉 🙊
   Ha det gott i värmen, du har väl bosatt dig på stranden gissar jag, eller sitter du i skuggan och suckar över värmen? 🍒❤️🍒

  1. Aha, jag har ju inte hängt med att läsa här inne, så jag har missat ditt öga. Hoppas det snart är ok igen. Nu har gänget här fått frukost, de sov till 09.10 det kan vi inte klaga på. Snart sticker maken med dem till badplatsen, själv har jag lovart dem grillad korv med bröd till lunch och till deras lycka fiskbullar till middag. Så jag kan ta det lugnt här hemma medans de badar. Lär bli 30 grader idag igen … fy för den lede.
   Kram 🍓🍓🍓🍓

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s