Ännu inget slut đŸ€§

Som en sommardag med ljumna vindar ute, men hĂ€r pĂ„ landet har hösten tagit för sig, mer Ă€n hemma i stan. Mycket blad har fallit, björkarna blev gulare och gulare ju lĂ€ngre vi kom pĂ„ vĂ€gen hit. HĂ€r Ă€r sĂ„ tyst och det passar min trötta kropp, nĂ€stan fri frĂ„n förkylningen vill jag mest bara sova. Det hĂ€r med vĂ€rk i de förbenade bihĂ„lorna i pannan Ă€r fram och tillbaka. Äntligen tĂ€nker jag pĂ„ dagtid för att till kvĂ€llen fĂ„ ont igen, men luftrören Ă€r banne mig snart som de ska.

Jag skulle vilja ut och gÄ, men det Àr ingen idé med den hÀr kroppen, maken sa att vi kunde ta med den liten hopfÀllbara trebenta stolen. Det var ju en bra lösning, men jag vet inte hur lealösa mina ben kommer bli av en tur, ska ju hem igen.

Annars hÀnder inget runt mig sedan lÀnge, jag stickar som vanligt, lÀser och tittar pÄ serier pÄ tv. Jag som aldrig har suttit och glott pÄ serier pÄ dagtid. Jo, Hem till gÄrden som sÀndes en halv timme sedan corona slog till, den har börjat nu igen, men jag har liksom tappat lusten. En kvart serie, lÄng reklam och sen nÄgra minuter serie igen kan jag vara utan.

Ännu har Stockholm inte lyckats komma ut med info om den tredje sprutan för oss med sĂ€nkt immunförsvar, vilket gör att vi inte fĂ„tt nĂ„gon större mĂ€ngd antikroppar av de tvĂ„ första. Det har de vetat hela tiden, men det Ă€r tydligen inte viktigt för oss att ha nĂ„got skydd överhuvudtaget. SĂ„ inte ens nĂ€r det Ă€ntligen bestĂ€ms att vi ska fĂ„ Ă€r Stockholms lĂ€n igĂ„ng. De har vĂ€l för bövelen listor kvar i datorerna sedan första omgĂ„ngen.

SÄ dÀr lite sjukjournal, lite gnÀll och fritidssysselsÀttning. Nu vill jag bara ur denna sega hopplösa förkylningen. Jag vill leva igen!!

💛💐💛

6 kommentarer pĂ„ “Ännu inget slut đŸ€§

  1. Gott Ă€ndĂ„ att det har gett med sig sĂ„pass att det kĂ€nns som att det vĂ€nder. Men det Ă€r ju en redigt seg historia och man gĂ„r ju sĂ„ snabbt ner i ork. DĂ€r kan vi snacka pĂ„ fĂ€rskvara. Sköt om sig ♄

  2. SÄ skönt att luftrören Àr bÀttre i alla fall men bihÄlorna fÄr faktiskt ta och ge sig nu med. En av mina bloggvÀnner som Àr transplanterad fÄr sin tredje spruta nÀsta vecka sÄ det Àr verkligen olika hur lÄngt regionerna har kommit.

    Hoppas helgen blir avkopplande och skön!

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s