Bara tittar in …

Jag orkar nog inte riktigt med att hålla igång min sida här inne. Men med lite tur kommer lusten och orken tillbaka. Det är lite av varje för mig, bakar bröd flera gånger i veckan, stickar tovade vantar, läser och löser lagom lätta korsord. Det är livet … på en mindre pinne för mig.

9 kommentarer på “Bara tittar in …

  1. Det går ju inte att gilla att du har dålig ork. Huvudsaken att du tar dig igenom återstoden av den här tråkiga årstiden och kan njuta av landet och sommaren som faktiskt kommer – så småningom. DÅ blir vi ung på nytt. Kraaaaam ❤

    1. Stor Kram tillbaka, snart dyker jag nog upp mer redigt här inne, du ser mer av mig på Facebook. 🧡Några fina djur måste vi ha, här kommer ett gäng. 🐄🐂🐘🦉🐑🦤🐖🐓

  2. Jag gillar att du tittat in! Tänkte på dig häromdagen och undrade. Håller med Bergalott, och så kommer det ju faktiskt en vår och en sommar i år också. Kraaaaam på dig! ❤

  3. Ta den tid som behövs – roligt att du åtminstone tittade in, och bjöd på en hemmabakt limpa/bröd… Det betyder ju att du är i gång och inte bara ligger och stirrar i taket. Sköt om Dej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s