Liten rapport från restaurang skitiga duken. 🐣✍🏻🐥

Middagen startade med ett glas Aperitivo spritz med isbit i.

På bordet förätten: ägghalvor med räkor i röra med pepparrotssmak, kavringtårta med rökt lax, hemgjord skärgårdssill.

Sen varmrätten med helstekt fläskfilé liggande på pumpa, potatis och brysselkål serverad med Gorgonzolasås.

Till kaffet Key lime pie med cocos och vispad grädde.

Sällskap var av bästa tänkbara sort, vissa skuttade självmant både hit och dit, men löfte om påskägg för den som åt vettig, fick två att sitta still och äta upp lite bättre. Sen när påskäggen hittades var det inget fel på matlusten. 🤣

Själv hade jag en kroppsligt totalt urlakad dag, sittlåg i soffan, när de andra satt kvar vid middagsbordet, pratandes och skrattandes, jag fick sällskap av snart nio, vi pratade menstruation och förlossning, hur kommer hövve ut på barnen när de föds?

Skönt att vi alla kunde ”bara vara” när matkoman tog över sällskapet. En somna sittandes … faktiskt sant, han kallas min son, var nog första gången. 🤣🤣🤣 Resten läste missade mail och tystnaden lägrade sig en skön stund. Men sen kom vi igen med en espresso så tog allt prat och skratt över igen. Så skönt när alla kan vara sig själva, älskar min familj. 🐣❤️🐥❤️🐣❤️🐥

Idag är min kropp ännu knäppare, somnade i soffan och sov några timmar. Ikväll blir det lätt middag, rester från igår.

Ikväll kommer sonens familjs valp från Irland, det ska bli mysigt att se henne lilla Molly imorgon. Undrar hur Frasse reagerar på en liten fartig valp? Kanske blir han muttergubbe, han får väl snällt fostra Molly när vi träffas. 🥰

Nu blir det inte mer från soffhörnan. Ni alla goa vänner, ha nu en trevlig Påskafton. 🐣✍🏻🐣

Foto av Anna Shvets pu00e5 Pexels.com

4 kommentarer på “Liten rapport från restaurang skitiga duken. 🐣✍🏻🐥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s