Dagen magen gick i baklås och kappan fick fötter

Vissa dagar kan jag inte annat än skratta över alla hinder jag ska klättra över.

Min mage är ju som IBS magar ofta är, något så när normala eller vill inte alls. Så jag tänkte igår nu jäklar ska du få din idiotTarm, jag drack plommonjuice och tuggade i mig så där 12 kartinplommon. Plus fruktsallad/päron/äpple med lite Keso.

Samtidigt som en sån där ”fejktand” på bara just en tand, vet inte vad de kallar dem för for åt alla håll och kanter. Så det blev till att tugga på andra sidan och det var jobbigt, då jag just nu äter väldigt mycket råkostsallader.

Ringde tandläkare och fick en tid ganska direkt och jag tänkte hur ska detta gå med magen?” Anders körde mig dit och jag blev befriad från tanden och uppsatt på tre nya tider framöver då en brygga får göras till den tanden.

Redan i bilen dit plockade jag ur allt utom ett paket med näsdukar ur kappfickorna.Hängde upp kappan hos tandläkaren och får en så konstig föraning om något med min kappa.

Så när jag har betalt och ska gå är min kappa borta!! Var ju precis det jag hade en föraning om, blir så arg på mig själv, kunde ju tagit med den in och hängt på kroken i undersökningsrummet, men nej då, den där känslan har styrt mig rätt många gånger i livet, men ibland är det som om pannbenet är för tjockt.

Alla tanter och gubbar ojade sig och gubbarna sa så klart ”men den hänger väl där!” Kunde inte annat än skratta över deras reaktion, tanterna fattade direkt och receptionisten visste vem som just gått ner till Taxin och rusade ner, men hon hade hunnit iväg.

Receptionisten ringde och fick tag i henne, hon var hemma boende på ett av de finare adresserna på ön.

Tänk sån tur att Anders väntade på mig, vi åkte till tanten och hon bad om ursäkt och vi skrattade gott.

Sen hem med mig och Frasse, ja han hänger alltid med oss. Anders drog vidare på sin röntgen efter operationen, koll att allt

såg bra ut i höften. Där var det bara att gå rakt in, inte en käft som ville röntga sig mer än han, tro sjutton det vädret är ju så uselt.

Just idag när vi har städerskan här och vi helst vill vara hemma.

Magen?

Den idioten har inte gett ett uns av tecken och det kan det fortsätta med tills städerskan är klar och har gått.

Sommartid bläää för detta påhitt, just idag känns det ju verkligen dåraktigt. Gårdagen gick ju så fort, så när jag skulle ta lite sen lunch, då var det dags för middag. Jag vill ha samma tid året runt, det lär våra kroppars inbyggda klocka må bäst av.

8 kommentarer på “Dagen magen gick i baklås och kappan fick fötter

 1. Det vill också jag, alltså ha samma tid året runt, i stället för att vrida klockor av o an ett par ggr per år. Hade vi nu låtit bli det, hade vi varit i ’normal tid’ dvs den tid vi hade före denna idioti infördes🙄🕰️ (dvs vintertid=normaltid)

 2. Oj en sån rumba – men slutet gott och nästan allting gott (utom med lilla maggen) Kanske inte Katrinplommon är den rätta ”medicinen”… Kan ju vara tvärtom, som typ med vår yngre son; blåbär brukar vara bra om man varit lösaktig i magen – men inte för honom – han får nämligen lös mage av blåbär i typ alla former. Så när han inte fått tömt tarmen en gång och hade såå ont, så gav jag honom ett glas blåbärssoppa… Det räckte inte länge innan han fick rusa till toan… Ja klockvridandet hit och dit gillar jag inte alls. Fick jag bestämma skulle det bli normaltid hela tiden – den som kallas vintertid.

  1. Nää, här funkar inte något alls, möjligen har jag ätit för mycket råkost o grovt bröd pga den diet jag försöker hålla. Tvärstopp utan en mängd av katrinplommon juice o tuggande på torkade plommon o massor av vatten. Ska ner till apoteket idag i och köpa specialjuice av katrinplommon de har. Hopplöst att ha ont i magen och känna sig som uppstoppad till hakan.

  2. Oj nej 😱 inte bra med förstoppning… Dricker du tillräckligt med vatten/dag… Rent vanligt vatten, minst 1 lit helst 2 (men det får inte ens jag i mej) men så fort jag dricker för litet vatten blir magen trög

  3. Jag måste alltid drick redigt med vatten pga njurtransplantationen, njuren måste ha mycket vatten. Har som dig lite svårt att få i mig tillräckligt, men har tänkt på det extra nu i dessa dagar. Tack för tips Kram ☘️🌷☘️

 3. Vilka var det sjöng : Livet är ett helvete !!
  Vi gör väl som vi vill med sommartiden och här gör vi en lugn övergång så vi hinner vänja oss vid den./Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s