När jag så äntligen kom igång med att

sortera mammas byrå och allt som bara legat i högar sedan hon dog. Då berättar Anders att förvaltaren varnar för störningar i varmvattnet pga av något arbete som skulle utföras, vi kan räkna med det i flera dagar.

Jag som skulle tvätta håret blev så stressad, tänkte att det är väl lika bra att chansa på att de inte har stängt av ännu. In i duschen och så skönt att jag hann få mitt gjort. Så nu flåsar jag lite i soffan, ska snart fortsätta med mammas saker.

Vädret växlar från grått och trist till strålande sol, det har mest regnat de senaste dagarna och ärligt bryr jag mig inte så mycket. Anders var över till landet i helgen på styrelsemöte, bra att han kunde släpa dit saker och kolla att allt var ok. På väg hem stoppade han in ett gåband som bara står, en av mina äldsta vänner får det av mig, så kan hon gå säkert hemma i vinter. Hon har blivit så skruttig de senaste åren och har jobbigt med både minnet och kroppen. Imorgon fyller jag år och vi pratade om det igår hon och jag, men minnet lurade henne att ringa och gratta mig idag, blomma hade hon köpt som Anders fick när han lämnade in gåbandet. Jag blev så rörd, blomman är en förgätmigej som hon tänkte att vi kunde plantera ner på landet. Så typiskt gulligt av min goa vän N, sedan jag var i så där 26-årsålder. Vi bodde i samma port och umgicks jämt, in och ut till varandra. Allt vi kunde hjälpas åt med gjorde vi för varandra. Några för livet vänner har jag och det känns alltid så skönt när vi pratar i telefon, det är så skönt att inte behöva hålla inne med några tankar eller reflexioner. Hon är fem år äldre än mig, tänk att hon nyss fick så ont i sidan att hon var tvungen att åka till akuten. Det slutade med operation av en ful blindtarm, men va kan man få det även som äldre?

Nu måste jag fortsätta med sorterandet, så hej o kram på er alla! 💕

4 kommentarer på “När jag så äntligen kom igång med att

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s