Varför tar toapappret slut när det är min tur?

Pust nu är jag hemma igen efter träningen. Idag fick jag syn på ”min” blivande sjukgymnast så jag frågade honom om min remiss hade dykt upp och se det hade den och jag blev bokad för ett besök nu på måndag. Åhh så skönt att få lite hjälp med vad jag ska träna. Någon som går igenom alla mina rörelser så att jag inte gör något fel.

Det är något speciellt med mig och toapapper..tror ni inte att det var slut på gymet …det ordnar sig alltid det finns ju papphandukar. Men just det där att toapappret allt tar slut när det är jag som sätter mig? Det stressar mig lite och jag ställer mig frågande???

Nu har jag precis gjort en drink av 1 äpple, en stjälk av en broccoli, bladpersilja, en rödbeta färsk så klart, två morötter och så en näve alfalfa. Jisses det sprudlar av vitaminer och miniraler. Väldigt gott tycker jag som är svag för sånt.

Nu håller jag på och sjuder fisk och kokar ris till Watson. Han får väl börja så tills magen är lugn igen. Jag hittade fläskkarre i frysen som jag ska steka till middag åt oss, tänkte ta potatis, rödbetor och broccoli i ugnen till det hela.

Sallad äter vi alltid till middag och jag varierar dem från dag till dag. Jag gillar att riva ner lite tunt av vitkål eller varför inte rå rödbeta eller istapp ni vet den där som ser ut som en jättestor morot fast vit.

25 kommentarer på “Varför tar toapappret slut när det är min tur?

    1. Hrmf du får stå här med skammen för alla de män som inte ..orkar..byta toarulle.Hahaha du fick en tung kväll du stackar!Slänger väl in en kram till tröst.

    1. Det var ju för väl att den blev god nu när du ansträngde dig för att sätta stopp för ditt kladdkake sug.

  1. Maggis: Din hund är smart. Djur kan. Den röda är nog bättre för magen. Allt som inte är moget är hårdsmält. Och en grön paprika är inte mogen! Solen skiner här idag! Tur att solen finns!Titta efter före nästa gång du går på en offentlig toa. Det är mitt råd! Ha, ha, ha…God middag där. vi äter också sallad före maten. Samma varje kväll: röd lök, tomater och gurka. Jättegod dressing till och Kvibille svart. Skitgott!

  2. Hej Det var allt ett skit-problem Du tar upp idag :-DDet är bättre med ett gammalt hederligt dass på landet.finns alltid några gamla tidingar att ta till i nödfall.:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s