Dagens is

… blir ju sällan total, då båtar hela tiden tuggar upp rännan. Det är speciellt ljudet från isen när båtar tar sig igenom. Många arbetspråmar kör ofta förbi, jag är väldigt svag för dem och allt de drar, puttar framför sig. Känns ibland som om de släpar runt på halva stan, plus grävskopor och annat de behöver.

Vaknade tidigt imorse, oro i kroppen inför den lilla operationen imorgon. Känner mig inte speciellt orolig, men tydligen är mitt undermedvetna oroligt. Orolig är jag att de ska hitta fler cancerceller, men själva operationen är ju inget att oroa sig för. Bedövning, snitt, skär bort, sy igen.

Nu ska vi iväg provköra bil. Tjing🌷

5 kommentarer på “Dagens is

  1. Operationen gick bra, nu väntan på provsvar.
    Ja, vi ser de stora fartygen Silja Line och Tallink som går utanför och på somrarna kommer fartyg från hela världen med turister. Segelbåtstävlingar och alla privata båtar, brukar vara ett brummande som en armada på fredag ut i skärgården, sen kommer de hem på söndagen. Nu låter det om alla båtar som åker genom isen, låter speciellt. ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s