Fass..en kan det var en biverkning?

 Igår satt jag och letade i Fass på biverkningar och hittade min blod tryckstablett som hade minskade blodplättar som ”mycket sällsynt” biverkning.  Jag är övertygad om att det är tabletten som jävlas med mig och kommer tänka så tills jag får svar på det där benmärgsprovet.

Känner att jag blir mer och mer överkänslig för nya ev sjukdomstillstånd, orkar inte med oväntade saker. Jag vill att allt ska vara som vanligt mest hela tiden. Det tog lite tid igår för det nya att landa… mannen ska köra mig till sjukhuset på måndag morgon och det kändes så skönt att höra, hem kan jag ju ta en taxi.

Jag ska ringa till paret som ska hjälpa oss med Watson idag, tänkte att de kunde komma över på söndag och fika hos oss, så ser de hur vi har det och hur Watson är hemma hos sig. Sen kunde mannen gå med dem hem och låta Watson följa med för jag behöver hjälp med honom redan då på måndag när jag ska till sjukhuset och ta proverna. Vore så skönt om jag slapp stressa hem med en bedövad höft och så rusa ut med Watson direkt. Nej, jag vet att det inte rusas ett jävla dugg här, men ut ska han ifall om han är hemma.

Vet ni vad jag längtar efter? Att vara helt vanlig och gå till jobbet en fredag och känna den där fredagskänslan. Planera inför kvällens middag och sen komma hem och möta mannen som är i samma anda, fredagsandan. Jag säger till mig själv att; varje dag ska levas här och nu, men vissa saker är så lätt att tänka, att vara i sitt intellekt och säga vettiga saker. Skillnad blir det när man ska leva det man säger, då sätts man på prov. Jag är verkligen trött på att sättas på prov hela tiden… någon av er andra kunde gott och väl ta över ett tag och inte bara leva era vanliga liv utan påfrestande sjukdom. Ha ha ja, man är inte roligare än man gör sig. Tänk så skönt det vore om vi kunde avlasta varandra ifrån olika svårigheter då och då. Det finns ju så himla många situationer som jag skulle kunna tänka mig att ställa upp i.

Något glädjande 🙂 allergi och lungmottagningen ringde upp mig och jag har fått lov att höra av mig om jag har behov av dem efter att jag har fått min nya njure. Tänker på ev biverkningar och annat från alla de medicinerna, då kan man behöva hjälp, just nu funkar lungorna normalt. Jag har varit lite förkyld en vecka men det har ännu inte blivit något av det hela tack o lov.

Denna helg ska vi äta middag hos vår dotter tillsammans med hennes fästman och hans föräldrar. Tänk så kul det vore om jag kände mig frisk. Sen ska husbilen plockas ur och skötas om inför vinterförvaringen i en lada. Att jag vill möblera om här hemma… tyckte mannen var helt ok, jag blev lite snopen hade nog väntat mig motstånd där. Så vi har en del att göra i helgen.

12 kommentarer på “Fass..en kan det var en biverkning?

  1. Läser banne mig inte din blogg för att få uppmuntran, uten för att få vara med på en liten kant av ditt liv. Inte sjutton ditt ansvar att muntra upp världen. Även om du tycker att du gnäller en del lyser du faktiskt upp en stund av min dag bara genom att finnas och dessutom blogga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s