Någon som hittat mitt tappade tryck?

Igår kom T, vi skulle äntligen ner till glasskiosken, T + Frasse och jag på scootern. Självklart tramsade min kropp, sån hjärtklappning att jag stressat slängde i mig en medicin som saktar ner hjärtslagen. Det blev en faslig tur, men vi kom fram till kiosken och T fixade med glasskulorna. Jag ville inte visa hur vissen jag var, vågade mig på en väldigt brant skogsväg på hemvägen, jag gasade på och T sa ”jag puttar på här bakom om det behövs.” Hahaha sötnöten! Så vi tog oss till området snabbare och hem, T pratade med mig liggande i soffan, känns som större delen av mitt liv levs här. Han är så fin, sa att det hade varit helt ok om jag hade ringt och ställt in, han fattar. Men jag längtar efter vårt prat, det där nära som är han och jag när vi är själva. Hans funderingar är så spännande att lyssna på.

Så idag tog jag det lugnt, förmiddagen kändes skaplig, tog Frasse i kopplet och hämtade scootern, vår första tur när jag ensam skulle hålla honom och köra. Nu fick han en redig motionstur, men samma svaghet i armarna idag när jag höll i styret. Det är den där mjölksyran som jag brukar prata om.

Hem kom vi och jag parkerade, låste scootern, sen kom jag bara ut genom rummet, fick slänga mig på soffan utanför porten. Det gungade, flimrade och jag var tvungen att resa mig, upp för en liten backe förbi nästa port och in i min egen. Jag tog oss hem, sen soffan igen, tog blodtrycket som inte gick att läsa av till att börja med, tog det senare, då var det inget vidare övertrycket 96, undertrycket 43 puls 72. Masade mig upp efter en stund, stoppade in en Dafgård i mikron, åt, sen sov jag resten av dagen. När jag vaknade var trycket bra …

Japp, så spännande var mina senaste dagar, lusten att skriva om allt jag reflekterade över under mina utflykter med scootern glider iväg. Men jag har snart flutit upp igen.

Fridens

12 kommentarer på “Någon som hittat mitt tappade tryck?

  1. Jag blir som en sugande svamp tack! 🤪 Idag har det varit bättre, struntade i att duscha på förmiddagen för att spara energi när Frasse och jag åker runt med scootern. Det var ett bra drag, fixade lite lunch när vi kom in och nyss duschade jag och tvättade håret.
   Massor av kramar, känns så skönt att du äntligen har fått hjälp. 🌻☘️🌻☘️🌻🍀🌻🍀🌻🍀🌻

 1. Du pressar dig så hårt. Varför inte bara vara en dag emellan alla scooterturerna? Du har väl skaffat en löplina till Frasse? Då kan du sitta på soffan utanför din dörr och låta honom nosa långt från dig men ändå kunna hala in honom vid behov. /Kram

  1. Du är inte dum du inte! Jag ska göra precis så, sitta på soffan utanför porten med långlina på honom. Hoppas han fattar att han inte behöver sitta bredvid mig, han är en morsgris.
   Men så ska jag göra de gånger jag redan från början vet att jag är vissen i kroppen. Tack för tipset.
   Nu kommer regnet, och svalare lär det bli … Jippi!
   Kram ☘️🌺☘️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s