Vad är det för ynklig skit som skjuter vår polis? Tar sig rätten till något så oförlåtligt?

Nu känner jag ursinnet rinna över och färgar in hela mig. En polis skjuten, en ung man som inte finns mer och det är banne mig oförlåtligt och skyldig till möjligheten att göra så, är våra tillfälligt avsatta pappskallar till politiker i fd regeringen, som snart kommer sitta där igen pga en teknisk omoralisk finess som de har räknat ut.

Våra poliser, som maktkåta politiker skiter fullständigt i, hur de har det i dessa kriminellt överbelastade orter/städer. Att tillåta invandrad kriminalitet att bre ut sig, ta över och bete sig bäst fan de vill, släppa in dem utan minsta kontroll av varifrån och vem de är, är totalt ofattbart korkat.

Jag lider med polisen som mördades, hans anhöriga, hans vilja att finnas där, när vi alla andra var rädda, han som inte tilläts använda det våldsmonopol poliser i andra länder med självklarhet tar till när det behövs. Auktoriteten lika med noll, att dag ut och in höra dessa avskums hatiska skrål och tåla deras medfödda aggressiva beteende, för det är så de lever i sina egna länder. Med skillnaden att deras poliser inte tolererar ett dugg och där åker de kriminella på stryk så det visslar om det, blir rent av ihjälslagna. Sånt behövs för ett totalt ouppfostrat folk med lågt IQ snarstuckenhet, aggressivitet, tar för sig allt och lite till.

Våra poliser, jag lider med dem varje dag. Övergivna i sin hopplösa ställning, där inte ens staten står på deras sida när det kommer till kritan, det visar oförmågan, oviljan till att förändra till det bättre. Ville staten, regeringen något skulle de kasta ut kriminella invandrare, hela klaner, familjer, rensa upp i vårt land. Ta hem specialutbildade soldater och sätt igång utrensningen, alla som beter sig har förverkat sin rätt att vara här. Skjuter du våra poliser, då har du satt din sista jävla potatis. Ska på en gång lägga till att detta inte handlar om alla de normala skötsamma invandrare som arbetar och vill höra till oss och vårt land.

Den här bilden är till dig okände polis, du som ville så rätt, var så ung och blev så oförlåtligt skjuten.

16 kommentarer på “Vad är det för ynklig skit som skjuter vår polis? Tar sig rätten till något så oförlåtligt?

 1. Ja du, min vän, jag känner samma ursinne och förtvivlade maktlöshet över ryggradslösheten och oförmågan att ta itu med verkligheten! Och skräck inför den ständigt eskalerande våldsspiralen…

  1. Jag blev så in i helskotta förbannad att jag inte kunde låta bli att skriva, så mycket för den pausen. Som det ser ut nu kommer väl pappskallarna S V Mp och C tillbaka med lite fiffel. Tankarna går till de anhöriga till polisen, detta är startskottet till en ännu värre framtid. Kram och stort tack för att du reagerade. 🌼🐄🌼

 2. Blir så förbannade på dessa banplockare som fått bli medborgare utan någon kontroll. Dessa förbannade klaner som tycker att de kan göra precis som de vill. En regering bestående av inkompetenta dumhuvuden som knappt har gått ur grundskolan och en partiledare för centern som ljuger så tungan snart ramlar av. Jag har vari arg sedan jag vaknade och läste om mordet på polisen och är fortfarande arg. Glad jag flyttade till ett land som verkligen tar tag i ligister och där inte en enda minaret finns./kram

  1. Men det är ju själva fan att folk ska behöva flytta från sitt land på grund av pappskallar till politiker och kriminella invandrare. Undrar hur lång tid det är kvar innan vi går i bankrutt, tror ni folk fattar hur mycket hela cirkusen kostar oss?

  2. Och hur dåligt människor mår av skiten. Just där på Biskopsgården blev jag jagad av bananplockare när jag sagt till dem att inte köra på min hund. Rusade in på en mack och fick hjälp att ringa polisen som skjutsade hem mig till Eriksberg. Hörde på polisradion att skithögarna kastade sten på kyrkan däruppe. Strax efter det flyttade jag till Skåne och en liten by.

  3. Fy tusan, det händer hemska saker hela tiden i vårt land, media skriver varje dag en bråkdel av info om det. Om de skrev allt kanske folk hade fattar att det verkligen är som inbördeskrig mellan polisen, svenskar och dessa neandertalare till invandrare hela tiden. Många av oss vet var lösningen ligger, men de som borde vilja, är satta, valda, betalda för Sverige och svenskarnas väl och ve de blundar, tiger och pratar som om de vore helt befriade från tankeverksamhet. Finns bara egenmakt i deras konspirerande hjärnor, dada hink och spade, längre har de inte kommit i sin utveckling.

  4. Det är bara att titta hur det ser ut i de länder som de kommer från. Jag bodde i en by 1mil norr om Smygehuk. Under den värsta invandringen lät de invandrare bo där. Plötsligt började det bli så skräpigt efter landsvägen. När de tack och lov la ner boendet, var ägaren tvungen att helrenovera den gamla skolan som var nyrenoverad när packet flyttade in. De hade haft sönder tvättmaskiner och rivit sönder gardiner och haft sönder möbler. Vi bybor som gick förbi där såg all bråte som låg ute på gården.

  5. Vet ju hur det ser ut i deras länder, bara slänger ut allt skräp runt om sitt boende. Läste många inlägg om hur de saboterade allt boende de fick, så jäkla respektlöst. De avskyr oss svenskar, men våra skattepengar vill de ha och gärna ta över hela landet. Jag vill bara inflika att de normala invandrarna som beter sig som man ska, tar seden dit man kommer, fostrar sina ungar, jobbar och gör rätt för sig. Det är aldrig dem jag skriver om. Men resten är ju ett patrask som inte har här att göra.

  6. Samma här. Men de skäms över sina landsmän. Här i vår by finns inte en enda pappersbit på gatorna och sopbilen kommer varje torsdag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s