Ännu några ord

Känner mig som en drama queen i mitt förra inlägg, men det är så svårt att skriva om personliga saker som verkligen gör ont. Knepigt blir det när man inte kan skriva vad det hela handlar om.

Dagen efter så är jag trött så klart, inte mycket jag pallar nu för tiden. Men jag har kunnat vila och ta det lugnt tack vare maken. Han har varit flitig idag, jag säger bara frysen … han stängde dörren dåligt, det kan ju bara frosten och isbildningen i frysen vinna något på så det var bara att tömma den och frosta av. Sen har jag köpt en speciell tvättsvamp med medel i som man tvättar väggarna i badrummet med… det håller han på med nu. Själv har jag paus i strykarbetet, sånt måste ju också göras då och då.

Kan tala om att jag har ätit tårta idag och ska nog klämma i mig ännu en bit lite senare. Resten får vi nog stoppa i frysen …

En kommentar på “Ännu några ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s