YES nu blir det av organoperationen!!

lyckan-intro

Efter en hel dag på Huddinge med provtagningar i nästan alla hål, lungröntgen, EKG, läkarmöten och en massa blodprovsrör så kom jag hem vid 18-tiden. Helt slut och visste att imorgon klockan tolv är dead-line för om vi kommer att opereras eller inte på onsdag. Till min stora lycka ringde donatorn och berättade att skötaren är frisk och kommer och jobbar imorgon.

Det har varit som ett stort psykiskt klimax efter att donatorn ringde, jag är så tacksam, lättad, överexalterad, uppskruvad, orolig, rädd allt i en salig röra. Det är bara att stoppa i sig en Valium orkar inte med mig själv och min egen reaktion … Jag ser fram emot operationen men vill inte vänta en sekund till vill redan ligga där nyskrubbad och nersövd, få det gjort. Väntan tar nästan livet av mig, idag skulle jag ta ett prov i ändan för att de skulle kolla att jag inte hade några farliga baciller där. Sjuksyrran sa att det gärna fick vara lite bajs på pinnen ….? Jag som inte har varit på toa på flera dygn, äter ju nästan inte ett skvatt. Men det dög hur som helst bara den hade varit där inne. Sen var det en lång tops i näsan i ett evigt letande efter baciller…. usch det är inget vidare med tunn tops i näsan. Elva rör med blod …jättetrevlig personal och rummet jag fick vara i blir nog mitt när jag läggs in imorgon. Allt nytt och fint, stor härlig dusch med glasväggar, stor platt-tv på väggen, eget rum det är väl skönt så man får ha sin morgonfjärt för sig själv och inte behöver tänka på att andra delar rum.

Så imorgon läggs jag in senast 18.00 sen blir det skrubbande av kroppen med Hibiskrubb infart insatt i armen, sen ska jag sova … ha ha får väl ta dubbla sömntabletter för att lyckas med det. Sen opereras jag onsdag morgon tror det blir redan vid 08.tiden. Jag har bett min dotter att skriva ett gästinlägg och berätta hur det har gått om det är något liv kvar i kärringen. Det dröjer nog några dagar innan min man tar med sig laptopen, så jag orkar skriva själv.

Tusen tack för alla hållna tummar och vänliga tankar som ni har skicka till mig, jag tror att de hjälpte.

Lev livet här och nu det är det som gäller.

Stor Kram till Er Alla!

Vi hörs när jag har blivit en ny människa.

35 kommentarer på “YES nu blir det av organoperationen!!

  1. VB ringde och berättade att det gått bra och jag blev så glad för din skull att jag rös från tårna till hårbotten. *sann lycka*

    Nu hoppas jag bara att du snabbt repar dig och kommer i form för att komma hem.

    kram anki

  2. Hej Maggan, såg på Bettans blogg vad du just gått igenom och ville bara skicka en varm hälsning till dig och din donator. Ni är båda Fantastiska och jag önskar er bägge en lång, ljus och framför allt Underbar framtid! Livets gåva kommer i många former, och ni har just gett varandra precis det, en hyllning till livet!
    Många många varma kramar och hälsningar från andra sidan klotet
    Eva med familj på Nya Zeeland

  3. Oooo. Maggan, jag har varit inne och läst hos VendettanBettan att allt har gått bra, önskar dig nu ett snabbt, snabbt, tillfrisknande, och många kramar från holm.

  4. Jag läser i kommentarerna här och glädjs åt ryktena att det har gått bra. Längtar tills du orkar knappra på tangenterna igen. Krya på dig nu och ta hand om dig! *kram*

Lämna en kommentar