Färdtjänst för Svensson? Ett Stockholm omfamnat av våld mitt i det

grå, regndropparna som långsamt banar sig ner på mina fönster.

Sätter mig i soffan och letar upp nattens och tidiga morgonens nyheter när jag inser att mina tankar om nyheterna låter så här.
”Undrar hur många de har skjutit i natt, eller varierat sig och knivat ihjäl, eller våldfört sig på”?

Svensson har blivit sjukt rasande som i ett trollslag.

Han rånar gamla och slår gärna ner dem, ålder spelar ingen roll, allt går att råna, med eller utan redigt våld.
Flickor är till för att tafsas på, varför inte rent av våldtas på en gång, värdelösa som de är.
Gravida kvinnor går samma öde till mötes, lite sparkar här och där får kvinnfolk tåla. Vi Svenssons vet vad vi vill ha av det svaga könet, redig underkastelse.

Men det är väl ingen idé att fördjupa sig i det våldsamma land vi plötsligt kastats in i. För det anses helt normalt att Svensson plötsligt har blivit så morbid att han hugger, skjuter, slår ihjäl och våldtar i en iver aldrig förr skådad.

Stat och polismakten har olika syn på det hela, staten i sig med politikerna i högsta hugg, de varken ser eller hör, bekvämast så och skulle de mot förmodan reagera på att det går åt helvete med Svensson så är det PK vänligt och tillrättalagt så intet hotar den knappa halva befolkningen som lever i trygg förvissning om att inget ont händer i vårt land, allt är som vanligt tryggt och fint. Det brukar backas upp av professorer som med torftig statistik visar Svenssons morbida framfart genom tiderna och tryggt kan de lova att allt är sig likt.

Polisen har en annan syn på saken, men deras åsikter och kunskaper struntar man i så pass att allt för många redan har sagt upp sig, att en hotande kriminell katastrof hägrar runt hörnet, det kan man med lätthet blunda för och PK vänligt titta åt andra hållet, det har blivit en vana.

Större delen av polisens resurser går åt att ständigt köra till Svenssons nya boenden, dit de fått flytta i brist på bostäder.
Svensson gaddar ihop sig och bråkar i stora samlingar om mat, religion och andra klanliknande problem som ofta löses med knivar och redigt våld.

En handlingsförlamad riksdag och regering klappar samhället medhårs, klappar allt som tänkas kan i ryggen, allt för att inte oroa Svensson, allt är sig likt.
Ansvar, det får någon annan ta, Svenssons barn i kommande generationer.

5 kommentarer på “Färdtjänst för Svensson? Ett Stockholm omfamnat av våld mitt i det

 1. Och polisen ägnar sig åt struntsaker som att bevaka Hammarbyfansens marsch genom Söder. Mitt förslag är att alla fans kan träffas på Tallkrogens IP och gå runt runt där och inte störa varken folk eller trafik…

  1. Ypperlikt förslag och varför överhuvudtaget ha öppna matcher när vi måste satsa så mycket resurser på att vakta sk vuxna män?
   Dessa resurser finns knappt i övriga samhället, men när sporten kallar då går det visst alltid att skramla ihop poliser. Snacka om att slänga bort miljoner för ingenting, vuxna män? Nää, snorgärsar som kan sitta hemma och glo på TV när matchen spelas, Win-Win för samhället.

 2. Det är mycket man får huka med nu för tiden, som om allt sunt förnuft har blåst ur skallarna på vissa folk.
  Men när jag är ute och rör mig, busshållplatser, köer, taxi då får jag höra av andra att vi är många förbannat uppröra över mängder av saker i vårt samhälle. Jag har aldrig förr hört sån äkta ilska från folk.
  Men de vill andra sopa under mattan, andra som är i minoritet tror sig ha rätt att kväva folk med olika åsikter. Hemskt så lågt i tak vårt land har fått det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s