Mormor får jag komma in?

Vad gillar ni tvålpumpen?

Om och om igen ”läses webbsidan in igen eftersom ett fel uppstår”. Jag är så trött på detta trams varje gång jag ska skriva, skrivlusten drar sin kos och många gånger hoppar jag över skrivandet, jag kommer ju inte in.

Nu, sitter jag i tystnaden på landet och njuter. Barnbarnet, 4-åringen äter pannkakor i deras hus, maken, svärson med far spelar golf och jag ser fram emot en lugn eftermiddag. Jag är galet trött i kroppen för att inte tala om knoppen, det funkar så där när folk bor här dag efter dag. De vuxna är väl inget problem och jag vill inte skriva att 4-åringen är det men jo, hon är sjukt intensiv och vem kan säga nej när hon tittar på mig i soffan stående utanför fönstret frågandes ”Får jag komma in mormor”?

Klart jag nickar JA och sen är vi igång, det pratas i kvadrat, asså mina barnbarn kommer bli värsta pratmakarna. Om man nästan aldrig träffas till vardags så tar det emot att säga nej, hon smiter hur som helst alltid in till mormor i alla fall. 🙂

Bebisen så där 5 månader in i sex någonting … fullständigt ljuvlig att titta på med mängder av hår, jag klippte luggen igår, den var såå lång. Vilka glada bebisar det finns, så snälla och söta. Mjuka, lena och så pussvänliga, doftar gott och väcker mig längst där inne i hjärtat med alla minnen de små tidigare lämnat kvar.

Visst är jag ifred, de öter lunch men likväl sitter jag på vänt, jag vet ju att 4-åringen kommer studsande så fort hon har slickat mungipan ren från sylten. Nu kom hon vid fönstret ”Mormor får jag komma in”? Japp, nu är vi igång igen och ja, nu är det slut på friden hahaha!

En kommentar på “Mormor får jag komma in?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s