En lugn dag

Efter gårdagens gympass med fler maskiner inblandade och längre tid tog jag med darriga ben bussen hem och njöt av solsken. Men vilken bristvara det kan vara så här års, till och med jag saknar ljuset. Idag var det extra besvärligt att ta sig ur sängen, träningsvärken gjorde sitt, la sig heltäckande över resten av min fibromyalgignällande kropp, idag kommer det bli trögt fast i ett gott syfte. Inga utsvävningar här inte, jag ska ställa mig och skära bröd till fåglarna, blanda en stor påse med bröd, delade äpplen, havregryn, russin och lite annat gött för fåglarna.

Sen ska jag baka matbröd med mycket fibrer i.

 

 

2 kommentarer på “En lugn dag

  1. Nu har jag bakat brödet, blev dinkel, havregryn och lite torkad frukt, dadlar och aprikos i brödet. Sen började jag rota efter mönster, tänkte sy underbyxor till småflickorna och min man. Hittar bara inte mönstret jag ska ha till de små.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s