Så kom det då nära igen

För några år sedan sköts en man inte långt ifrån vårt boende, det eldades flyktbil och polisjakten sattes igång. De åkte dit och själva mördaren verkar vara den som häromveckan fritogs från ”ungdomsvård.” Ja, herre gud, öppna anstalter för mördare, varför ens besvära sig med att sätta in dem, när de likväl gör som de vill. Lika bra att köra statens straffrabatter, så alla är mest fria hela tiden, så de kan hålla vårt samhälle igång, dessa söner av utländska föräldrar.

Vi hade helt nog av våra egna kriminella pappskallar, men se de dög inte mycket till, om men jämför med de nya genierna och raketforskarna som med sån otrolig glädje släppts in i vårt land, av folk som borde veta bättre, veta hut rent av.

Så idag var det dags igen, en man avrättad i sin bil inte långt härifrån. Polisbilar, MC och helikopter cirkulerar sedan 10-tiden. Det finns inte längre säkra boenden, de här IQ befriade cirkulerar fritt över hela landet och gör allt precis som de vill. Varför skulle de inte det? De har kommit till det förlovade landet, där man gör precis som man vill. Landet utan styrning och regering, folk som hukar i stugorna och av gammal vana muttrar lågmält om usla förändringar som skär genom precis allt som vi förr kallade ”vårt öppna gemensamma samhälle och ekonomi.” Ett samhälle som passade vår befolknings attityd, mentalitet och levnadssätt, med lagar och förordningar som vi har rättat oss efter, av fostran och känsla för rätt och fel.

Men inte kunde de styrande låta ett fungerande land få fortsätta i sina spår. Multikulti, lagtvingande sådan, var vad de straffade landet till och se nu så fel det blev. Lika kriminellt fel som i alla andra länder som har fått multikulti, oftast av den historia de själva har ställt till. Till skillnad från vårt land där de styrande har bestämt att det är så här De vill ha det i någon slags förvirrad humanism på allas vår bekostnad.

Nu har Frasse och jag åkt runt i över en timme ute, här hemma var det nästan ödsligt lugnt och tyst. Jag träffar två vänner på vägen och tror både Frasse och jag känner oss nöjda med turen. Jag ska så snart kalopsen sjunkit undan sätta mig på min träningscykel, måste komma igång.

Fridens

4 kommentarer på “Så kom det då nära igen

 1. Gick runt idag och funderade på vad jag skulle göra om någon attackerade mig. Skulle jag kunna sätta kniven i dens bröst för att skydda mig? Jag hoppas verkligen det men du vet uppfostran kan sätta käppar i hjulet.
  Vi tittar på serien Homeland på Netflix och i gårdagens avsnitt skulle CIA-agenten Carrie sätta åt en penningtvättare åt terrorister. Hon sade att hon skulle se till att inget land skulle ta mot hans dotter inte ens softländerna i Skandinavien. Det är så andra länder ser på Sverige.
  Läste Lena Melins krönika i Ab idag och är glad att jag inte tittade på Löfvéns sommartal igår.

  Ha det så fint/Kram

  1. Jag klarar inte av att lyssna på den tröttmössan.
   Jag tror andra länder har skrattat länge åt oss, med sån regering och riksdag är det väl inte konstigt.

  1. Det skulle ju bli billigare för staten, så kort som de verkar tänka. Tänk bara den idioten som nu sitter inlåst för kidnappning, våldtäkt, misshandel under lördagens natt mot söndag mot två yngre killar. Den idioten var redan dömd för 1 1/2 års fängelse för mordbrand, en brand som tydligen kostade massor av pengar. Vad i hela friden gör en sån ute fri på gatorna? Svensk medborgare? Så klart … ta ifrån honom medborgarskapet och skicka hem honom. Vad är det politikerna inte kan ta beslut om?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s