Gonatt mest hela tiden

Så trött, varje dag. Tills jag läste vad som stod på allergitabletterna som biverkan; trötthet. Jo tack, var väl inte vad jag behövde nu, när min energi behövs till all förändring med Frasse. Idag har vi självklart varit ute, han har gjort sitt och sen ville han hem. Märks nu att han vet var han bor och tur är väl det, jag känner mig så trött att han gärna får leda mig hem. Men vilket grått och rått väder dag efter dag, börjar känna igen mitt område igen, går de stigar jag gick för många år sedan med Watson, känns så länge sedan och omgivningen har både vuxit igen och hållits efter, så allt ser nytt ut för mig. Till nästa vår kommer jag åter gå under körsbärsträdet och smaka, har jag inte gjort på väldigt länge.

Idag är första dagen han har lämnat lite naturligt avstånd mellan oss, han har inte legat på mig mest hela tiden, inte stått och glott på mig, inte följt mig varje rörelse. Jag hoppas att han fortsätter så här, känner sig tryggare med sitt nya liv.

Snart kommer maken hem då ska vi alla iväg och hämta mina nya glasögon på Kungsgatan. Det var ju stängt i söndags, snopet och korkat att inte kolla upp öppettiderna. Sa jag att vi köpte en säker bur till Frasse i söndags, han hoppade rätt in i buren när den satt på plats, antar att han är van vid bil i bur. Hahaha bil i bur, det skulle jag vilja se, sa ju att jag är trött. Läs bur i bil så blir det lättare att förstå.

Ps. Ser att jag har tjatat om hundburen i flera inlägg, tror jag blir gaggigare och gaggigare. Hahaha!

867D8246-55A8-433D-B8B9-4D216C7D99D0

17 kommentarer på “Gonatt mest hela tiden

 1. Så skönt att han börjar att känna dig mer och mer hemma. Det är trots allt en omställning men den verkar går bra. Hundburen ja, den tror jag att du har nämnt 😉 Men det gör inget för det tål att upprepas att hundar måste åka säkert i bilen.

 2. Be din läkare att skriva recept på Aeirius/Deslortatardin/Desoletta – kärt barn har många namn. De har alla goda egenskaper från olika varianter men man behöver inte vara orolig för trötthet. Åt ju Tavegyl på 80- 90-talet med den stora röda triangeln på. Trött så man nästan somnade. Var på AllergiCentrum för vuxna i stan. Den var då helt ny så jag har haft den som komplement i alla år. De fria som är mot pollen är oftast jobbig med trötthet. Nu vet ju läkaren om det funkr ihop med dina andra medikamenter. Bara ett tips från coachen 🙂 Fina Frasse. Han är väldigt fin i teckningen på huvudet.

  Skall höra med min optiker om att fixa nya glas i mina gröna bågar som blir bättre framför datorn och på kortare håll. Har dem på jobbet men brytningsfelet är fel.

  1. Jäkla trixande för dig hela tiden med ögonen. Jag har nu mina nya glasögon på mig och de känns bra, nästa inlägg lägger jag in en bild på dem.
   Desloratadine heter tabletterna och en biverkan står som trötthet. Kan ju hända att jag blivit mer trött pga Frasse nu även kallad Frasvåfflan, det fanns väl inre oro hos mig, rädd att han skulle komma in efter morgonkissningen ute med maken, komma in och springa runt, inte kunna slappna av. Men all oro kom på skam, han är som mig morgontrött, kommer in och kryper ner i sin korg bredvid mig och sover, tills jag går upp några timmar senare. Kram

  2. Jag tror att det är originalet som är allra bäst, (Aerius) Alternativa pillren har inte samma uppbyggnad även om verksamma ämnet är detsamma Brukar försöka ta ut Aerius, men oftast är den bra mycket dyrare och nästa gång man får receptet är det på de nya kopiorna som är ”månadens piller”. Jag har som tur är inte problemet med dåsighet p g a allergipillren.

   När man erbjuder ett litet blått piller om man har personer med behov av ett, ser vissa lite skeptiska ut. -Nä brukar jag säga, det är inte viagra 🙂

 3. Vilken jackpott den därninga killen Frasse är . Både snygg och välartad❣❣.
  Jag tror min svägerskas allergitabletter är såna utan den biverkningen

  1. Det finns nog många olika sorter, hoppas det värsta har gått över snart. Han är så mjuk och go att kela med, till skillnad mot Watson som hade en raggig hårdare päls. Ha en skön helg! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s