Möten

                         59597qskkiq4q0q1

Tänk om vinterregnet kunde se så här varmt och gott ut? Lyckades komma ut med Watson innan regnandet började igen.

I slutet av sommaren mötte jag en kvinna som var som en spegling av mig själv, märkligt ibland hur man kan känna att det är två bekanta själar som möts. Jag har tänkt mycket på den här kvinnan och kikat lite efter henne när jag har varit ute med Watson. Vi bytte telefonnummer men jag lyckades slarva bort lappen med hennes nummer. Så idag ringer hon och säger; minns du mig på bänken?

Först stod det helt still, men sen placerade jag henne lätt. Så härligt samtal och hon berättade om hur starkt även hon tyckte att vårt möte var … karmiskt säger jag, och bjöd henne att komma över nästa vecka och fika.  Tror hon är över 20 år äldre än mig ålder har ingen betydelse, hon känns så härligt frisk en glad själ och sådana ska man ta till vara på. yg71

Den här typen av möte lyfter oss och man känner så starkt en samhörighet och igenkännings känsla. Dessa möten är det bästa som kan hända oss, jag vet att något ska komma till mig via den här kvinnan och hon är medveten om att jag har något att ge henne. Livet är ju så härligt, att få dela hennes klokhet över en kopp kaffe, det ser jag fram emot. Jag ber ofta om en sak möten, möten med själar som jag har mycket att dela med, själar som kommer ge mig en kick vidare i livet.

8 kommentarer på “Möten

 1. Jag minns att du skrivit om ert första möte. Så fantastiskt egentligen att man kan hitta varandra på så vis. Undrar hur många relationer man går miste om när man spatserar här på jorden?

  Kram!

 2. Vad fantastiskt och att hon ringer är ännu mer strongt. Jag känner ofta att även bland vänner och bekanta så blir det många gånger, vi hörs, jag ringer, kom förbi osv men de där gångerna dyker aldrig upp.

  Vi är så inne i vår egen vardag och helgerna blir, för mig i alla fall, mycket familj och övriga aktiviteter.

  Visst känner vi snabbt om det är någon som känns rätt i förhållande till en själv.

  Hoppas att ni får ett trevligt möte och som du skriver ålderna har ingen betydelse. Jag har många mycket goda vänner inom en stor radie av åldrar.

  /Margareta G

 3. Underbart att få nya vänner som vuxen:)
  Det är ju inte lika lätt nu som när man var barn och bara gick fram till någon i sandlådan och frågade om man ska leka… *ler*
  Men det händer ibland att man träffar precis rätt!

 4. Jag för min del är övertygad om att, är man bara öppen och visar att man är öppen samt vågar ”bjuda” in nån, alltså vågar ta steget och fråga om man ”ska leka” så tror jag att man skulle finna många intressanta och givande möten. Möten med andra, vuxna som unga spelar mindre roll, det som betyder något är att kontakten eller ”gnistan” (intresset) finns…
  Jag tror att man skulle ”lyfta” blicken lite oftare än man gör, våga mötas med blicken och se vad som finns där…

 5. Vilken vacker bild. Ålder har ingen betydelse när två själar möts. Däremot kan jag reagera i kärlek, inte att det är fel utan att en ung kropp ska älska med en gammal kropp. Vet inte varför jag hakat upp mig på det, men så är det. (Tanken att jag skulle klä av mig för en ung man är så skrämmande 🙂 )

  1. Rosan, när jag ser din kommentar så får jag dåligt samvete över att jag inte har orkat ringa dig.
   Med den nya veckan hoppas jag att det vilken dag som helst kommer lite mer energi så ska jag höra av mig.
   -Ja, vem skulle vilja klä av sig inför en ung man 😦 Jag föredrar nog min egen gubbe som har åldrats tillsammans med mig, jag minns mycket väl hur vi såg ut som unga.
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s