Kommer igen vilken dag som helst

Inte så illa som det ser ut

Är som vanlig på väg ut med Watson, solen skiner och jag borde ju vara så glad och upplivad att det inte är klokt. 😉

Men jag har hamnat i något slags grumligt bakvatten, lite deppig och inte helt överens med min kropp.
Det är ju ”bara” att ta det lugnt ett tag och vänta in sig själv igen. Jag ställer mig här vid en lyckstolpe och hoppas jag hittar mig själv vilken dag som helst.
Sen gnager det här med vikten, jag var nere i den vikt som jag tycker passar mig efter operationen, men sen tog cortisonet över mitt liv och gav mig simring och annat som hänger på mest hela mig.
Nu äter jag inte så stor dos längre men vikten är kvar och jag bara måste ta tag i det hela vilket jag inte har ett dugg lust med. Vill bara ösa in allt onyttigt mest hela tiden, jag bara måste komma till skott med ätandet.
Jag tror att jag ska ta några dagars vila ifrån bloggen, tycker det är mest tomt i bollen och det som kommer ut är gnäll. Men jag kommer som vanligt att läsa runt i bloggar, något ska jag väl ha att göra när jag letar ludd i min navel.
Kram på Er alla      

5 kommentarer på “Kommer igen vilken dag som helst

 1. Jag känner igen det där, längtar också efter att komma i bättre form efter operationen och gå ner mina påsdialyskilon. Tålamod är svårt! Ta det lugnt och blogga när du får lust med det igen! Kram

 2. Hej vännen, är det så man kommer att känna sig efter operationen. Oj oj. Det är inte klokt, man skall kämpa innan med att få ner vikten, sen måste man kämpa även efter, pga cortisonet…ja säger då det. Men jag håller tummarna att du hittar tillbaka till dig själv mycket snart igen…Skickar varma vårkramar från Göteborg

  🙂 kram Laijnen

 3. Ta dig en välförtjänt vila du. Det kan vara det som ska till.
  Jag har försökt äta LCHF kost och fått bukt med mitt sötbehov.
  Går dessutom ner i vikt av det. Det är skön.
  Kan du äta LCHF?
  Med tanke på din operation menar jag?

  Du får krya på dig nu vännen.
  Kramen Synnöve.

 4. Kan bara hålla med om hur det kan kännas ibland. Man behöver ta en paus och återhämta sig lite då och då. Det kan vara skönt att göra ingenting ibland. Man får inte känna det som ett tvång att skriva. Fast läsa kan man ju göra. Hoppas att du får en skön vila nu och kommer igen när lusten faller på.
  Skickar några krya på dig kramar……. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s