Med en boll i käften är det bara att gå hem

Han rotade länge bakom en stor sten … när han kom fram höll han en tennisboll i käften och det är inte min make jag talar om nu utan Watson.

När han väl har en hittad en boll så är det slut på promenaden han vill bara hem med sitt byte. Väl hemma så insåg jag att bollen var både väldigt skitig och framförallt sandig. Så efter lunch och lur i soffan tog jag fram smulsugaren … insåg att det var vissna blommor som behövde tas bort och så las det ena till det andra, så nu sitter jag här svettig och rätt trött i kroppen. Mitt syrum ska snart få sig en omgång av sorterande, kan inte fatta att jag har blivit så stökigt med åren, har nog varit galet pedant säkert 35 år av mitt liv.

Ute är det grått och stundom nästan skymningsmörker .. tunga droppar faller mot fönsterbläcken och jag njuter av både regn och svalkan.

Igår åkte vi iväg till Åhléns, där fanns det inga ecco skor tråkigt nog men jag hittade både en jeanskjol, byxa och tre överdelar … lagom stora som jag kan få plats i. Nu siktar jag in mig på att verkligen röja i mina garderober imorgon, passar på då Watson ska in och operera bort den där tumören som sitter en bit under ögat. Menar att jag ska passa på när jag inte behöver gå ut med honom vid lunchtid, han kommer väl hem på eftermiddagen med maken.

Om jag har sytt i helgen? 😉 Inte ett jäkla någe …. jag är bara så trött och har svårt att koncentrera mig, att sätta mig och få något gjort. Jag stickar så klart och har börjat med ett par väldigt fina mönstervantar med vit botten och mörkrött mönster. Ibland tänker jag att det är nog sticka som jag ska hålla mig till men så kommer det stunder när jag känner igen mig själv och får lite mer gjort.

Till middagstid kommer sonen och Tim … vi köpte billig kassler och passade på att köpa även till sonen. Så kasslern ska hämtas och jag funderar nu på att bjuda dem på middag på en gång, har en grillbricka med korvar och även kokkorv i kylen till Tim. Han älskar ris så det går runt i skallen på mig, vad ska jag göra för ris till korven? Antar att jag kör potatis i ugnen, klyftor till oss andra.

Nä, nu är det lika bra att jag går in i syrummet och får lite gjort.

3 kommentarer på “Med en boll i käften är det bara att gå hem

  1. Jag blir stressad bara av att läsa om allt som du vill göra. Hoppas att du ger dig själv ordentligt med tid till att göra allt, och att du tar det i en takt som du mår bra av. Ibland kan man behöva att bara ligga på soffan och få vara trött också. Hoppas att du får en jättefin dag!

  2. Jag rensade en del av min garderob förra veckan och det var välbehövligt. Det blev lite mer plats… kanske för nya plagg.

    Hoppas att dagen varit bra och att operationen gick bra för Watson!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s