Tja …

Tja?
Tja?

Här sitter jag nu med min plåt med bullar som jäser, tänkte att det kan bli glada bullar till kaffet eller tröstbullar. Men jag vet inte säkert vad det blev av det hela?

Min vän ringde och sa att hon räknas som frisk, fast hon har en förändring på en binjure som de flesta människor har när de har levt färdigt sitt liv utan att det har ställt till med problem. När vi snackar binjure så är det hormoner det handlar om och man kan få en rubbning av en sån här ofarlig fettbildning eller en slags tumör.

Om man får det så antar jag att man får hår mellan brösten och sånt … kan inte så mycket om det hela. Men körtel läkaren, kommer inte ihåg vad de kallas på finare vis krinolog kan det vara så, hon ser min ev donator som frisk. Ett blodprov till på kortisolhalten i hennes blod ska tas nästa vecka, men alla svar går nu till en läkare på njurmottagningen. Hon ska sammanställa alla provsvar och sen skicka det till Huddinge, men klart är att om hon anser att det inte funkar, så kommer journalerna aldrig till Huddinge.

Jag lägger mig lågt, men tänker att det måste ju vara ok, det där med binjuren är som att ha födelsemärken fast invärtes. Massor av oss har det utan att det händer ett dugg med oss. Min skalle går det rundgång i och nu måste jag sätta mig och ringa runt till nära och kära som väntar på svar. Jag vill helst vara tyst och vara för mig själv ett tag. Är redigt trött just nu. Men jag vet ju hur alla väntar så jag ska sätta mig och ringa min mamma först.

Kram på er alla påskkärringar

14 kommentarer på “Tja …

 1. Då får du vänta ytterligare på ett definitivt besked så jag håller min tumme fortfarande!
  Passar på att önska dig en fin påskhelg!
  Kram!

 2. Det värmer i hjärtat att höra av dig… saknar dig i blogglandet och har tänkt slå en signal till dig ibland, men du vet hur det är jag är rätt upptagen av mig själv nu för tiden vare sig jag vill eller ej.
  Ja, jag är stark, kanske för att jag låter mig vara väldigt svag när jag känner mig sån. Bättre att få ur sig känslor, fast det kanske är konstigt för andra att jag kan vara så nere och sen så uppe. Men orden är min ventil, alla borde ventilera ut det som tillfälligt tar över så att de sen kan gå vidare.
  Det finns inga hemligheter, allt jag har tänkt har du och alla andra också tänkt, allt jag har upplevet av smärta och glädje delar jag med er, vi är alla lika men har olika sätt att visa smärta, glädje och insikter.
  Det finns saker jag inte skriver om av hänsyn till min närmaste omgivning, där någonstans går gränser för hur privat jag vill vara. Andra ska inte bli utlämnade av mig, det har aldrig varit min tanke och jag kommer att värna mina nära och kära så bra jag bara kan.

  Långfredagen lyser upp med en sol om än tveksam, molnen hopar sig och jag vet inte om det håller med en helt solig dag.
  Vi ska snart åka till en handelsträdgård här på ön, äntligen ska mina pelargonen få ny jord, har även tänkt se om de har balkonglådor självvattnande. Ett ris har jag inte fått tag i, hoppas de har något kvar till oss.

  Jag vill inte ha fjädrar i riset utan bara rena kvistar och det har jag inte sett alls i våra vanliga affärer. Tänker på uppväxten då fick man alltid själv sätta på fjädrarna. Läste att även de fjädrarna ibland rycks av levnade fåglar. Jag bara dör av sån information och sa; här ska det inte bli några jädra fjädrar mer, sammma med duntäcke och kuddar. Vi har bara ett täcke med dun, fler lär det inte bli, själv är jag allergisk mot en del duntäcken så vi har av naturliga skäl inte satsat på sånt.
  Nu önskar jag alla en Glad Påsk
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s