Magsjuk på alla vis

Jag som i stort sätt aldrig blir magsjuk åkte dit i natt så det inte var klokt. Kräkts har jag gjort några gånger i mitt liv, men att det kommer från båda håll var en ny upplevelse. Höll på till sex imorse, sen har jag skakat och varit så försvagad att jag bara har kunnat sova. Maken stannade hemma idag och tog hand om Frasse och mig, han har skypat med jobbet och de var så nöjda med att han inte kom in till jobbet. Vi har pratat igenom det jag har ätit de sista dagarna och det blev vi inte klokare av, eftersom vi oftast äter samma mat.
9534E821-A256-4849-B830-B00348C003FD

Vår dotter tror att jag blev smittad hos veterinären, eftersom jag inte har träffat annat folk, inte handlat eller så. Så nu är det Resorb och vatten, mat vill jag inte ha ännu. Tidigt imorse tänkte jag om och om på att ringa ambulans, då vi med en njure snabbare blir uttorkade och ofta får ligga på sjukhus med dropp. Men bara tanken på att bli hämtad … hur gör man, skiter man på sig samtidigt som man har en spypåse framför sig? För ligga på bäcken får man väl göra när man väl är framme och har fått en säng.

Att man blir så sabla sjuk av detta är ju inte klokt, tänker på alla stackare som åker på vinterkräksjukan. Tack gode gud att vi har den där genen som än så länge skyddar, den muterar kanske till slut. Men då har jag kanske tackat för mig och gått.

Det blev ingen resa till landet, skönast att bara få vara hemma och krya på sig.

Fridens!

12 kommentarer på “Magsjuk på alla vis

 1. Åh fyyyyyy!!!
  Jag skrev precis idag om hur rädd jag är för att kräkas.
  Stackars stackars dig!!! Åh båda ändarna dessutom.
  Krya på dig ❣❣

 2. Vinterkräksjuka är fruktansvärt och jag läste att 2000 person fått det i Sverige. Väldigt smittsamt. Man mår nog bäst om man får vara hemma i sin egen säng då man är sjuk. Krya på dig 🙂

 3. Men vilken förbaskad otur 😦 Med tanke på att ni ätit samma mat så låter det som en bacill och den kan du mycket väl ha hämtat hos veterinären. Visst mår man sämre än sämst och så matt man blir efteråt. Så skönt att maken kunde stanna hemma och ta hand om er båda.

  Kram och krya på!

 4. Å fyy – finns inget värre än kräksjukan, o speciellt om den är så pass att den ska ut i bägge ändarna samtidigt… Har hänt mej några ggr under hela min livstid 🤮 krya på Dej, o glöm inte att dricka, små mängder och ofta

 5. Åh! Hoppas verkligen att det är över nu och att du snart känner dig frisk igen och har ork. Men man blir ju väldigt matt av sånt där.

 6. Låter inte trevligt, jag är som du visavi magsjuka, drabbas sällan om alls (peppar, peppar). Det enda tröstfulla med eländet är ju att de oftast brukar vara kortvariga. Krya på dig!

 7. Du har fått in så många beklaganden och jag kan bara instämma i dem, men egentligen skulle du behöva en rolig historia att skratta åt. Just nu ingen på lager och ett skrattanfall kan göra att du kissar på dig – också. Kryakryakrya på´re ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s