Laddad och klar

Nu har jag ställt allt iordning för bröllop, här har städats av och pyntas snart ska vår bröllopsgäst hämtas vid tunnelbanan, vi ska ta plats i vår ”royalistiska” kortege och åka i sakta mak över Lidingöbron med soldater och poliser som bildar häck. Ja, sonen ringde för en stund sedan och sa att det såg ut så där. Sen ska vi placera oss på bästa plats i soffan och njuta av att min njurpolare får prinsessan och halva riket.

 Jag har ordnat matjesilltårtan som vi ska inta tillsammans med en kall öl. Sen blir det kaffe och kolapaj för hela slanten.

Jag är ingen royalist, men nu är det som det är och då tycker jag att det är lika bra att passa på att njuta, visst är det fint att se kärleken lysa från de båda, sånt borde vi ta till oss, mer kärlek till världen är mitt motto.

Hipp Hipp Hurra För Daniel och Viktoria Idag!

10 kommentarer på “Laddad och klar

 1. Ha ha du är för rolig du, blev det en bra dag med bröllopsgästen? Själv satt jag ensam i tv-soffan, Janne var ute i trädgården och jobbade så ingen gnällde på att jag satt där. Jag såg till att sköta markservicen, så jag reste mig ur soffan lite då och då, annars hade man väl fått sittsår.
  Kram

 2. Jag fick inte liggsår men det var nog inte långt ifrån … timma ut och timma in såg jag på de vackert klädda folket när de passerade eller satt och samtalade. Tänkte att de måste vara superkissnödiga efter så många timmar med fyllda glas och ingen paus. Man får väl inte resa sig under en sån middag?
  Vår bröllopsgäst verkade nöjd med menyn och blev hemkörd på kvällen.

  – Gud så jag saknar min rättstavningsfunktion som tidigare fanns högs upp … är det någon som vet hur man får tillbaka den?

 3. Och deras kärlek verkar så äkta. Det går liksom inte att fejka kärleken. Som du skriver, det lyser om dom. Äntligen har de fått varandra och de är lyckligast av alla tror jag. Underbart att de nu har varandra, för alltid och det vet så gott som hela världen om! Underbart.

 4. Hej Livsglimtar,

  Jag resonerar som du och tycker det är bra att en man av folket gifte in sig i monarkin…:)

  Vad gott det låter med matjessilltårta och så annan tårta på det; smaskigt!

  Kram på dig och ha det så bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s