Inget speciellt alls

Här de två underbara tavlorna till treåringens vägg. Synd bara att rummet mitt emot tavlorna speglar sig i glaset. Men det överlever ni nog. 🙂
Har precis bakat ihop ett bröd med müsli, hasselnötter, klippta aprikoser och russin. Så bra att bli av med tråkig müsli, blir snopen ibland över att vissa müslisorter bara innehåller rågflingor och andra flingor, sånt kan jag blanda själv om jag vill ha.

Jag har bokat tid hos en massör imorgon och jag har tänkt mycket på det här att ligga ensidigt på en sida av kroppen i soffa. Får ont i skallen, kinderna och öronen av ensidigheten, nu tas krafttag. Sittligger på rygg nu, det och massage borde få ordning på kärringa. Ska väl säga det att jag faktiskt kan sitta som folk i soffan och gör det.

I kväll ska maken och jag köpa barnkläder till sonens yngsta, dottern som fyller tre år, det får bli presenter från min mamma, som denna gång är bokad med Förtjänst till söndag 13.30. Han som missade sist, ringde mig i tisdags när jag satt i taxin på väg hem, berättade att det var bokat. Glad blev jag, hoppas nu att de duschar henne och fixar håret, så hon blir fin. Maken och jag har köpt två tavlor till födelsedagsbarnet, de är så söta. Ska fota dem och visa er senare.

Sen ikväll ska maken och jag till Lidl och handla, det ser jag fram emot, själva premiären hoppade jag över förra veckan, sånt klarar inte jag av. Jag har längtat efter en Lidl i många år, dottern har en inte långt ifrån sig, men dit är det för ”långt” för oss att åka för att handla.

Nu skiner solen och regnet gör det det är bäst på regnar. Alltid märkligt känsla med solregn.

Nu ska jag sätta lite fart. D948A586-C83F-4360-B4DF-D5B8BC984CC7

14 kommentarer på “Inget speciellt alls

 1. Behöver iväg t min kiropraktor. Vänstersidan skuldra och upp mot nacken hänger upp sig. Stickningarna i ansiktet säger att det är dag. Nu ska jag ta helg. Gillar att jobba 80 % 😊 Kram

  1. Ja, något är det mest hela tiden. Blir så arg på mig själv, har nu duschat sent, rakat benen och under armarna bara för att jag ska bli masserad, hur knäpp har jag låtit mig bli? Skäms för min tjocka kropp, jag som har varit så supersmal halva livet, inte trodde jag att jag skulle bli varken tjock eller skämmas för det. Verkar som om jag ska vara i alla läger och känna hur det känns. Ha en skön helg nu? Kram ❤

  2. Ja nog har jag dragit på att komma iväg… vill inte visa mig… men jag försöker tänka på att han har sett typ allt i kroppsväg. Han är ju koncentrerad på det som är under skinnet 🙂 Jag har varit tjock 80% av min livstid men vette tusan om jag någonsin kommer landa i att gilla mig själv fullt ut.. Kroppen har blivit jättkonstig sedan medicinen. Det har liksom ”släppt” även fettdepåerna har blivit annorlunda. Knepigt men jag lär aldrig få svar på om jag har rätt. En dag i taget – det är väl vad som gäller. Hoppas att du får hjälp av massagen. Kommer ha mycket egentid i helgen så jag satsar på att ladda upp batterierna. Kram

  3. Jag har ju varit väldigt smal stor del av livet, tyckte egentligen inget om tjocka människor, tänkte inte på det förrän jag själv slutade röka i 30+ ålder och började gå upp i vikt … sjukdom och medicinering hjälpte till med vikten upp. Att äldre människor blir överviktiga är väl inte så mycket att gå igång på, men när jag ser feta barn och ungdomar då blir jag arg. Det är banne mig föräldrarnas ansvar. Om de själva är feta fattar jag inte varför de inte ser till att ungarna inte drabbad. Du milde så hård jag var mot vår dotter, som hade lätt att lägga på sig. Hon fick ta en frukt före middag inget annat. Hon var så arg på mig, men jag tänkte glasögon, tandställning räcker, inte låta henne bli tjock också. Hon tackade mig som vuxen, men kul var det inte, hon fick mellis, men jag valde vad hon fick äta.

  4. Mamma har kämpat med mig mest för att inte hamna där hon varit men ja, var med i bantningsstudie på 70-talet. Ingen barnpsykologi där så det har hängt med att jag bara duger om jag är smal, inte får osv. Det blev förknippat med förbud och skuld. Blev dumt där. Vet första gången jag genom viktväktarna tog bort 16 kg. Nu minsann skulle livet bli perfekt. Pyttsan. Det sitter mycket mellan öronen. Försöker hålla kondisen igång så att grundkonditionen finns där.

  5. Konditionen tror jag på, för mig är den obefintlig och jag funderar ofta på hur sjutton jag ska få någon kondis? Stackars dig vilken tråkig upplevelse i uppväxten. ❤

  1. Nu har vi handlat där och det blir jättebra, naturligtvis fick min kropp fnatt så fort maken kom hem och jag åkte med honom till H&M. Vi köpte barnkläder till treåringen, kalas på söndag. Sen skulle vi vidare till Lidl, jag tog inte min rullator, trodde de hade vanliga kundvagnar som jag kunde hålla i, hänga på. Men nej, de hade korgar, så det var en prövning, så jäkla typiskt. Känns som om jag har mjölksyra i hela kroppen, finns ingen kraft alls. Men det går väl över, som allt annat. Nu är vi två Lidl fan, du och jag. Kram

 2. En Lidl fan här också! Undrar om jag inte kan räkna ut vilken Lidl din N handlar på. Är det den som ligger nära en veterinär? Man måste lära sig vilka grejer som är bra på Lidl.

  1. Det är samma Lidlbutik jag tänker på! Det är inte speciellt långt från mig men kräver tillgång till bil. Nu är det fredag kväll när jag skriver det här och kan tänka mig du är uppspelt inför morgondagen. Många kramar kommer här och en klapp till lille Frasse.

 3. Förstår inte att jag blir så himla nervös, min kropp funkar inte bra när jag blir spänd. Det blir nog en stor dag imorgon och det ska bli skönt när dagen är avklarad och Frasse är kvar här hos oss. Du får komma hit senare och hälsa på och klappa Frasse själv. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s